Και οι μπαμπάδες τα καταφέρνουν μια χαρά: 20 ανεκτίμητες φωτογραφίες που το αποδεικνύουν

Mπαμπάδες όλου του κόσμου, και του κόσμου του Instagram, ενωθείτε - εάν ακόμη δεν το έχετε κάνει! Φωτογραφηθείτε με τα παιδάκια σας και αναρτήστε τα στον λογαριασμό «daddydoinwork», ο οποίος μετρά πάνω από 21.000 ακόλουθους και δείχνει μπαμπάδες στην καθημερινότητα με τα παιδιά τους.

Και οι μπαμπάδες τα καταφέρνουν μια χαρά: 20 ανεκτίμητες φωτογραφίες που το αποδεικνύουν

Ο ρόλος του μπαμπά έχει πλέον αλλάξει: Οι μπαμπάδες σήμερα αλλάζουν πάνες, ταϊζουν, χτενίζουν, φροντίζουν τα παιδιά τους και κάνουν όλα εκείνα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε να κάνουν οι μαμάδες. Και όχι μόνο αυτά. Και ανταύγειες κάνουν, και με μάρσιπους κυκλοφορούν και μαγειρεύουν παρέα με τα μικρά τους!

Απολαύστε μερικά τρυφερά στιγμιότυπα και χαρείτε αυτούς τους «ορεξάτους» μπαμπάδες σε γλυκές στιγμές με τους μικρούς τους θησαυρούς, να «κάνουν δουλειά», όπως μαρτυρά και το γκρουπ τους. Παρατηρήστε τις λεπτομέρειες: Μπαμπάδες κάθε ηλικίας και φυλής, παίζουν με τα μικρά τους, τα «μεταφέρουν» με κάθε πιθανό τρόπο, ενίοτε βγαίνουν βόλτα με ΟΛΑ τους τα παιδιά και τα κατοικίδια μαζί, τους βγάζουν τα δόντια, κάνουν μπάρμπεκιου, μοιράζονται τα μακαρόνια τους, κουρεύονται, αλληλλοταϊζονται, και κυρίως... φιλιούνται και αγκαλιάζονται!

d1
d11
d5
d7
d15
d2
d3
d4
d6
d8
d9
d10
d12
d13
d14
d16
d17
d18
d19
d20
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved