Μπαμπάς και κόρη δημιούργησαν το πιο όμορφο βίντεο με το τραγούδι «Βλέπω Φως», από την ταινία Μαλλιά Κουβάρια

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες το βίντεο που κάνει τους πάντες να δακρύσουν από συγκίνηση και να ανατριχιάσουν.

Μπαμπάς και κόρη δημιούργησαν το πιο όμορφο βίντεο με το τραγούδι «Βλέπω Φως», από την ταινία Μαλλιά Κουβάρια

Η τρίχρονη Claire Ryann, κατάφερε να κάνεις τους χρήστες του διαδικτύου να συγκινηθούν από την υπέροχη ερμηνεία της, στο τραγούδι «Βλέπω φως», «See the Light», από την αγαπημένη της ταινία «Μαλλιά κουβάρια», υποδυόμενη τη Ραπουνζέλ.

Η Claire, που έγινε γνωστή μέσα από το πρώτο της τραγούδι της Άριελ (μάζεψε πάνω από 9.500.000 views μέσα σε 5 μήνες), κατάφερε να ενθουσιάσει τους πάντες με το τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε ο μπαμπάς της, στο προσωπικό της κανάλι στο You tube. Σε αυτό το ντουέτο, ο μπαμπάς της, παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς είναι εκείνος που υποδύεται τον Φλιν.

{youtube}rFLwldVsI7A{/youtube}

Σίγουρα κάποιοι θα πιστεύετε ότι πρόκειται για ακόμη ένα ανούσιο ντουέτο μπαμπά-κόρης, όμως δεν είναι έτσι. Ο μπαμπάς της μικρής όχι μόνο ηχογράφησε το τραγούδι αλλά δημιούργησε και όλο το σκηνικό, με τα εκατοντάδες φανάρια, τη βάρκα, τη λίμνη, τα λουλούδια, κάνοντας με αυτό τον τρόπο την κόρη του ευτυχισμένη, μιας και όπως θα δείτε, πρωταγωνιστεί στη δική της, ταινία!

Μόνο μια λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει το παρακάτω βίντεο... «Μαγικό!». Δείτε το και είμαστε σίγουροι πως θα σας αρέσει τόσο, όσο άρεσε και σε εμάς.

Αν σας άρεσε... απλά κοινοποιήστε το ώστε να δουν ακόμη περισσότεροι τη μικρούλα Claire

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved