Αυτός ο μπαμπάς θέλει να κάνει τατουάζ στο γιο του! Ο λόγος θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Τα τατουάζ είναι απαγορευτικά στα παιδιά... τι γίνεται όμως όταν η ζωή ενός παιδιού εξαρτάται από ένα τατουάζ;

Αυτός ο μπαμπάς θέλει να κάνει τατουάζ στο γιο του! Ο λόγος θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Ένα κατάστημα τατουάζ είναι μέρος μόνο για ενήλικες. Σεφ, ναυτικοί, τραγουδιστές... ερωτευμένοι, κάνουν τατουάζ για να εκφράσουν όλα εκείνα που αγαπούν. Αλλά ένα μωρό; Μπορεί αλήθεια να κάνει τατουάζ;

Σίγουρα όλοι θα σκέφτεστε: «Μα καλά... Τατουάζ σε ένα μωρό; Μα τι σκέφτονται αυτοί οι γονείς;». Δείτε παρακάτω το λόγο που ένας μπαμπάς στο διαδίκτυο θέλει να κάνει τατουάζ στο παιδί του.

Ο ίδιος χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Thrwydad, έγραψε σε μια ομάδα μπαμπάδων, «Σας παρακαλώ, βοηθήστε με! Δεν θέλω να χάσω το παιδί μου! Η σύζυγός μου και εγώ, έχουμε δύο πολύ πρόωρα δίδυμα αγόρια. Δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ τους, εκτός από το ότι ο Aaron έχει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή κάθε 4 ώρες. Αν δεν πάρει τα φάρμακά του η ζωή του διακυβεύεται. Τα αγόρια είναι 12 μηνών τώρα και είναι εντελώς όμοια. Δεν διαφέρουν πουθενά και δεν έχουν ούτε ένα διαφορετικό σημάδι ώστε να τα ξεχωρίζουμε. Ούτε εγώ, ούτε η γυναίκα μου δεν μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε και αυτός είναι ο λόγος που φτιάχνουμε ένα βραχιολάκι στο χέρι του ενός με ανεξίτηλο μαρκαδόρο!».

Αυτοί οι γονείς, σχεδιάζουν ένα σημάδι στο χέρι του μωρού ώστε να μπορούν να το ξεχωρίζουν. Κάποιοι άλλοι γονείς φορούν μόνιμα μπλε στο ένα παιδί και πράσινο στο άλλο ώστε να τα ξεχωρίζουν, κάποιοι άλλοι κουρεύουν τα παιδιά τους διαφορετικά, ενώ κάποιοι άλλοι βάφουν τα νύχια του ενός!

Ο μπαμπάς, εξηγώντας πόσο δύσκολο είναι να ξεχωρίσουν τα παιδιά τους, συνέχισε:

«... Όταν είχαμε αφήσει τα δίδυμα στη μία γιαγιά, μετά το βραδινό μπάνιο ο μαρκαδόρος πλύθηκε και η γιαγιά αφού δεν κατάφερε να ξεχωρίσει τα παιδιά έδωσε κατά λάθος τη φαρμακευτική αγωγή του Aaron στον Adam. Ο Αdam κατέληξε πολύ άρρωστος και ο Aaron στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα. Αυτή είναι μια πολύ σοβαρή και ακραία κατάσταση και δεν θέλω να επαναληφθεί αυτός ο κίνδυνος ξανά στο μέλλον. Έχουν υπάρξει αρκετά μπερδέματα με τα αγόρια, αλλά ποτέ ξανά κάτι τόσο σοβαρό!».

Μέσα από το μήνυμα απελπισίας, ζητούσε από άλλους μπαμπάδες να του πουν τη γνώμη τους για το «ιατρικό τατουάζ». Για το εάν πρέπει ή όχι να επιτρέψει να κάνει ο γιος του μία μαύρη κουκκίδα που θα μοιάζει με ελιά ή φακίδα και που θα τους βοηθήσει πια να ξεχωρίζουν τα παιδιά. «Πραγματικά σιχαίνομαι που αναγκάζομαι να το κάνω αυτό, αλλά πρέπει. Πρέπει να κάνω κάτι μόνιμο. Θα μπορούσα να είχα χάσει και τους δύο γιους μου το περασμένο Σαββατοκύριακο και είμαι απελπισμένος. Ζητάω πια μόνιμες λύσεις. Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα και τίποτε δεν μας έχει βοηθήσει. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Δεν θέλω να χάσω κανένα από τα αγόρια μου!».

Όλοι οι μπαμπάδες, στα μηνύματά τους ήταν υποστηρικτικοί όσον αφορά το τατουάζ που το παιδί του θα κάνει καθαρά για ιατρικούς λόγους.

Σίγουρα αυτή η οικογένεια θα μπορούσε να συγχωρεθεί για την τοποθέτηση μιας μικρής κουκκίδας στο χεράκι του μωρού, αν από αυτό εξαρτάται η ζωή του. Εσείς αλήθεια τι πιστεύετε; Αφήστε την απάντησή σας στη φόρμα που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved