Ο άνδρας της, της έκανε τη χειρότερη φάρσα... ανατινάζοντας το παιδί τους! (βίντεο)

Έχουμε δει κατά καιρούς γυναίκες να κάνουν φάρσα στους άνδρες τους και το αντίθετο. Πότε όμως η πλάκα δεν έφτανε στα άκρα.

Ο άνδρας της, της έκανε τη χειρότερη φάρσα... ανατινάζοντας το παιδί τους! (βίντεο)

Αυτός ο μπαμπάς όμως, θέλοντας να τρομάξει για τα καλά τη σύζυγό του, σκέφτηκε τη χειρότερη φάρσα που θα μπορούσε να κάνει κανείς σε μια μαμά.

Ο μπαμπάς πήγε με τον γιο του να αγοράσουν μια γουρούνα ώστε ο μικρός να αρχίσει μαθήματα atv motocross, μαθήματα δηλαδή ώστε να μάθει να οδηγεί «γουρούνα». Λίγο αργότερα η μαμά φτάνει με το αυτοκίνητό της και αφού ο σύζυγός της, της εξηγεί πόσο αρέσει στον μικρό, της ζητά να πάει στο αυτοκίνητο να φέρει μια επιταγή ώστε να αγοράσουν τη γουρούνα.

Η μαμά πάει στο αυτοκίνητο και καθώς γυρνάει, βλέπει τον γιο της να βάζει σε λειτουργία τη γουρούνα και να φεύγει με κατεύθυνση το δάσος όπου εκρήγνυται από τη σύγκρουση. Όπως μπορείτε να φανταστείτε το σοκ της μαμάς είναι μεγάλο μέχρι να διαπιστώσει πώς όλο αυτό είναι μία καλοστημένη φάρσα από τον σύζυγό της.

«Αγάπη μου ανατίναξα το παιδί», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του παρακάτω βίντεο, που πολλές μαμάδες δεν βρήκαν καθόλου αστείο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και αφήστε τη γνώμη σας στη φόρμα που ακολουθεί. Εσάς η αντίδρασή σας ποια θα ήταν αν ο σύζυγός σας, σας έκανε μια τέτοια φάρσα;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved