Αυτά είναι τα 5 πιο συχνά πράγματα που κάνουν οι μπαμπάδες κατά τη διάρκεια του τοκετού!

Τόσο η εγκυμοσύνη όσο και η γέννα ενός μωρού είναι ένα μικρό κατόρθωμα! Αυτό γιατί μια εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολη και μια γέννα δεν είναι μια ευχάριστη διαδικασία, καθώς περιβάλλεται από άγχος, πόνο, κούραση και εξάντληση.

Αυτά είναι τα 5 πιο συχνά πράγματα που κάνουν οι μπαμπάδες κατά τη διάρκεια του τοκετού!

Συχνά ακούμε ιστορίες από μπαμπάδες, που νιώθουν αβοήθητοι, αγχωμένοι και ανίδεοι για το τι συμβαίνει στην αίθουσα τοκετού. Προσπαθώντας να αποδείξουν πώς και για τους ίδιους είναι μια δύσκολη υπόθεση ο τοκετός.

Δείτε παρακάτω μια ξεκαρδιστική λίστα, από πράγματα που κάνουν οι μπαμπάδες κατά τη διάρκεια του τοκετού, έτσι όπως τα εκμυστηρεύτηκαν οι γυναίκες τους.

1. Κουραστική διαδικασία

Δεν είναι μυστικό, το πόσο κουραστική διαδικασία είναι η γέννα. Ωστόσο, αυτή η σύζυγός φάνηκε να πιστεύει το αντίθετο.

«Ο σύζυγός μου δεν τα πάει καλά με τους τοκετούς - και τις τρεις φορές ήθελε απλά να κοιμηθεί. Κάτι που δεν με ενόχλησε καθόλου γιατί απλά ήθελα να μείνω μόνη κατά τη διάρκεια όλου του επώδυνου μέρους!»

2. Ο εγκέφαλος μπερδεύεται

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εξώθησης, όλες οι γυναίκες παίρνουν μια τελευταία αναπνοή και σπρώχνουν με όση δύναμη έχουν. Αυτός είναι και ο λόγος που ένας άνδρας δικαιολογείται όταν μπερδευτεί λίγο. Δείτε τι έκανε ο σύζυγος μιας άλλης γυναίκας.

«Αντί να μετρά αντίστροφα ή να μου δίνει κουράγιο, αντέγραφε τις κινήσεις του προσώπου μου και των μορφασμών μου. Ήταν σαν να είχα καθρέφτη απέναντί μου. Χαχαχα!»

3. Οι αναπνοές μετράνε

Αυτό είναι ίσως το πιο περίεργο και το πιο αστείο πράγμα που μπορεί να έχει συμβεί σε μια γέννα.

«Ο σύζυγός μου λιποθύμησε μέσα στο μπάνιο, ενώ ήταν κλειδωμένο. Έτσι, αντί να επικεντρωθούν οι μαίες στη γέννηση του μωρού μου, έπρεπε να καλέσουν την ασφάλεια για να βγάλουν τον λιπόθυμο άντρα μου από το μπάνιο!»

4. Το Μπέιζμπολ πάνω από όλα

Όλοι οι άνδρες και οι μέλλοντες μπαμπάδες πρέπει να θυμούνται το παρακάτω. Μπορεί το κύπελλο της ομάδας σας να είναι σημαντικό γεγονός, αλλά ακόμη μεγαλύτερο είναι η γέννηση του παιδιού σας.

«Όταν άρχισε η διαδικασία του τοκετού μου, στην τηλεόραση έπαιζε η αγαπημένη ομάδα του συζύγου μου. Αντί να δώσει προσοχή σε εμένα, συνέχισε να κοιτά τον αγώνα. Ήμουν τόσο έξαλλη, που πήρα το τηλεχειριστήριο και το έκρυψα κάτω πισινό μου LOL!»

5. Να βάζετε μόνες τα εσώρουχα στην τσάντα για το μαιευτήριο

Υπάρχουν πολλοί τύποι εσωρούχων, σίγουρα, αλλά μόνο ένας είναι ο κατάλληλος για μια γυναίκα λεχώνα.

«Δεν είμαι σίγουρη αν αυτό θα σας βοηθήσει, αλλά αφότου γέννησα το μωρό μου, συνειδητοποίησα ότι ξέχασα να βάλω στη βαλίτσα του μαιευτηρίου εσώρουχα γι 'αυτό είπα στον άντρα μου να μου φέρει ένα ζευγάρι. Επέστρεψε στο νοσοκομείο με ένα στρινγκ. Τον κοίταξα και του είπε «Είσαι σοβαρός; Τι σκεφτόσουν; Δεν νομίζω ότι θα το φορέσω!»

Αλήθεια, εσείς έχετε κάποια αστεία ιστορία να μοιραστείτε μαζί μας; Αφήστε το σχόλιό σας παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Θα λιώσετε! Μπαμπάδες συναντούν για πρώτη φορά τα μικρά τους! (εικόνες)
Η πρώτη εφαρμογή εγκυμοσύνης για μπαμπάδες, είναι γεγονός!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved