5+1 πράγματα που οι μπαμπάδες κάνουν καλύτερα από τις μαμάδες

«Μαμά είναι μόνο μία» λέει ο σοφός λαός και έχει απόλυτο δίκιο! Για να είμαστε δίκαιοι όμως, το ίδιο ισχύει και για τον μπαμπά!

5+1 πράγματα που οι μπαμπάδες κάνουν καλύτερα από τις μαμάδες

Είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μας, έχει καθορίσει αυτό που είμαστε σήμερα και πάντα θα αποζητάμε τη γνώμη του από το πιο μικρό, μέχρι το πιο μεγάλο μας πρόβλημα! Πλέον η εμπειρία από τα δικά μας παιδιά, μας κάνει να συνειδητοποιούμε ότι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οι μπαμπάδες μπορούν να κάνουν καλύτερα και οι πανέμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια το επιβεβαιώνουν!

Βόλτα στους ώμους
Θυμάστε όταν ο μπαμπάς σας, σας ανέβαζε στους ώμους του και εσείς όλο ενθουσιασμό παρατηρούσατε τα πάντα γύρω σας; Εμείς σαν παιδιά το λατρεύαμε και τώρα ήρθε η σειρά των δικών μας παιδιών. Η βόλτα στους ώμους του μπαμπά είναι απίστευτα διασκεδαστική, δυστυχώς όμως δύσκολα μπορούμε να αναλάβουμε εμείς!

Τα αθλήματα
Τα παιδιά λατρεύουν κάθε είδους παιχνίδι στους εξωτερικούς χώρους. Ειδικά τα αγόρια, πριν καλά καλά μάθουν να περπατάνε, λατρεύουν το ποδόσφαιρο και τα άλλα «αγορίστικα» αθλήματα και φυσικά ποιος είναι πιο ιδανικός για να παίξει μαζί τους από τον μπαμπά;

Οι σούπερ δυνάμεις
Για τα παιδιά ο μπαμπάς είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει τα πάντα! Έχει την πιο πολύ δύναμη από όλους, φτάνει το μπολ στο τελευταίο ράφι, φτιάχνει το παιχνίδι που έχει χαλάσει και δεν κουράζεται ποτέ! Ιδιαίτερα για τα αγόρια, ο μπαμπάς είναι ο ήρωάς τους!

Μελανιές και χτυπήματα
Μετά την ηλικία των δύο, τα παιδιά θέλουν να εξερευνήσουν τα πάντα γύρο τους. Θα πέσουν αμέτρητες φορές και σπάνια θα υπάρχει εβδομάδα που δε θα έχουν καμία μελανιά ή γρατζουνιά στο σώμα τους. Oι μπαμπάδες φυσικά είναι το ιδανικό πρότυπο για αυτές τις περιπτώσεις και ο συνοδοιπόρος τους σε αυτές τις εξερευνήσεις!

Το φαγητό
Το ανδρικό φύλο ώς γνωστόν, έχει αδυναμία στο φαγητό και όσον αφορά την ποσότητα, αλλά και την ποιότητα! Οι μπαμπάδες ξέρουν να τρώνε καλύτερα και δίνουν το σωστό παράδειγμα στα παιδιά, δοκιμάζοντας καινούριες γεύσεις και τρώγοντας όλο το φαγητό τους και με το παραπάνω.

Οι συμβουλές
Οι «μαμαδίστικες» συμβουλές δε συγκρίνονται, οι συμβουλές όμως που δίνει ένας μπαμπάς έχουν τη δική τους μοναδικότητα και σημασία. Τις έχουμε πάντα στο μυαλό μας και έχουν αποδειχθεί πολύτιμες στις σημαντικές μας αποφάσεις!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved