21 Ιουνίου 2015: Μία ημέρα αφιερωμένη σε όλους τους μπαμπάδες του κόσμου!

Μπαμπάδες όλου του κόσμου, χρόνια πολλά! Σήμερα είναι μία μέρα που οι μπαμπάδες έχουν την τιμητική τους και εμείς τους ευχόμαστε ολόψυχα ένα μεγάλο «χρόνια πολλά»!

21 Ιουνίου 2015: Μία ημέρα αφιερωμένη σε όλους τους μπαμπάδες του κόσμου!

Είναι το στήριγμα της οικογένειας, η ήρεμη δύναμη που κρατάει τις ισορροπίες στο σπίτι, ο άνθρωπος που τρέχουμε για συμβουλές και που, όποτε είναι παρών, νιώθουμε ασφάλεια, ζεστασιά και σιγουριά. Είναι ο μπαμπάς μας!

Τα κορίτσια, ως γνωστόν, έχουμε αδυναμία στον μπαμπά μας. Είναι για εμάς ο πιο σπουδαίος άντρας της ζωή μας, όσα χρόνια και αν περάσουν, όσο και αν μεγαλώσουμε! Για τα αγόρια, ο μπαμπάς είναι το πρότυπό τους, ο άντρας που θαυμάζουν και αυτός στον οποίο θέλουν να μοιάσουν, μεγαλώνοντας.

Σήμερα γιορτάζουν όλοι οι μπαμπάδες, κάθε ηλικίας σε κάθε άκρη της γης! Με αφορμή λοιπόν τη σημερινή ημέρα οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μπαμπά μας, που ενώ εμείς ήμασταν ακόμα στην κοιλιά της μητέρας μας και μέρα με τη μέρα μεγαλώναμε, ήταν εκεί και περνούσε το δικό του Γολγοθά, που ήταν δίπλα μας στα πρώτα μας ξενύχτια, στις πρώτες λέξεις, στα πρώτα βήματα και που όσα χρόνια και αν περάσουν είναι διατεθειμένος να τα βάλει με όλους και με όλα για να μας προστατέψει. Στο σύντροφό και πατέρα του παιδιού μας, που κάνει την κάθε στιγμή της μητρότητας και της καθημερινότητάς μας μοναδική και ξεχωριστή και φυσικά σε όλους εκείνους τους μπαμπάδες, τον παππού, το θείο, το φίλο, το νονό που με τον τρόπο τους καθόρισαν γενιές ολόκληρες!

Πολλές φορές ξεχνάμε πόσα πολλά μας προσφέρουν και ξέρουμε ότι ό,τι και να γίνει θα είναι πάντα στο πλευρό μας. Μπορεί να μην τους λέμε συχνά πόσο σπουδαίοι είναι και πόσο εκτιμάμε όλα αυτά που μας προσφέρουν, σήμερα όμως είναι η κατάλληλη ευκαιρία! Ας το κάνουμε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved