Συμβουλές προς όλους τους μπαμπάδες: Έτσι θα κερδίσετε την καρδιά της κόρης σας!

Οι μπαμπάδες μόλις μάθουν ότι η σύντροφός τους/σύζυγός τους θα γεννήσει κορούλα, πριν ακόμη τη δουν, τρελαίνονται από τη χαρά τους!

Συμβουλές προς όλους τους μπαμπάδες: Έτσι θα κερδίσετε την καρδιά της κόρης σας!

Η σχέση πατέρα-κόρης, είναι καθοριστική για το κορίτσι και πρέπει να είναι δυνατή από τους πρώτους μήνες της ζωής της. Εμείς απευθυνθήκαμε σε ειδικούς προκειμένου να μας δώσουν τις πολύτιμες συμβουλές τους, για να καταφέρετε ως μπαμπάδες να γίνετε πρότυπα για τις κόρες σας όταν αυτές είναι στην εφηβεία και να διατηρήσετε την σχέση σας ζωντανή και δυνατή για πολλά πολλά χρόνια.

1. Από την εφηβεία της κιόλας, θα πρέπει να είστε διακριτικός αλλά δίπλα της όσον αφορά στις σχέσεις της με τα αγόρια. Να την συμβουλεύσετε όσο καλύτερα μπορείτε.
2. Αν εσείς ο ίδιος έχετε ανασφάλειες, δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για την κόρη σας. Πρέπει να λύσετε τα δικά σας προβλήματα και στην συνέχεια θα καταφέρετε να είστε δίπλα στην πριγκίπισσά σας χωρίς να βλέπετε αρνητικά την κάθε επιλογή που κάνει. (ερωτική)
3. Μπορείτε να τη μάθετε να αγαπάει τον εαυτό της και να την κάνετε να γίνει μία πραγματική γυναίκα. Θα της μάθετε πώς να φροντίζει τον άνδρα και πώς θα συνυπάρξει μαζί του αρμονικά.
4. Ικανοποιήστε τις ανάγκες σας (συναισθηματικές) μέσα από την σύντροφό σας/σύζυγό σας χωρίς να περιμένετε από τα παιδιά σας να σας καλύψουν.
Η έφηβη κόρη σας να ξέρετε ότι κάνοντας πράξη τα παραπάνω, θα σας έχει μέσα στην καρδιά της, σε όλη τη διάρκεια της ζωής της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved