Τα εννέα χαρακτηριστικά του τέλειου μπαμπά!

Τέλειος μπαμπάς! Αλήθεια πώς θα καταλάβετε αν ο σύντροφός σας είναι ο ιδανικός ή ο τέλειος πατέρας; Κι όμως υπάρχουν 9 χαρακτηριστικά που θα σας μάθουν να ξεχωρίζετε αν ένας άνδρας είναι ή πρόκειται να γίνει ο τέλειος μπαμπάς ή όχι!

Τα εννέα χαρακτηριστικά του τέλειου μπαμπά!

1. Είναι περιποιητικός
Αν ο άνθρωπός σας, σας προσέχει και σας αγαπάει τότε είναι αναμφίβολα ο ιδανικός. Τα παιδιά ζητούν την προσοχή κάθε λεπτό, έτσι ένας πολύ καλός γονιός πρέπει να γνωρίζει τις ανάγκες και τις διαθέσεις των παιδιών, θα πρέπει να ασχολείται μαζί τους αλλά να τους προσφέρει και άπλετη ανιδιοτελή αγάπη.

2. Δεν τρομάζει με τα συναισθήματα
Αν ο σύντροφός σας, δακρύζει μπροστά σας και τολμά να τσαλακώσει την «ωραία του εικόνα» τότε είστε τυχερές. Πρόκειται για έναν άνδρα που στο μέλλον θα μπορεί να χτίσει μια γερή και συναισθηματική σχέση με τα παιδιά του.

3. Διαχειρίζεται το άγχος του
Ο άνδρας που μπορεί να ελέγξει το άγχος του είναι ο άνθρωπος που μπορεί μια οικογένεια να στηριχτεί επάνω του.

4. Μπορεί να μαγειρέψει
Αν ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας, ξέρει να μαγειρέψει έστω και λίγο σημαίνει πώς του αρέσει να σας περιποιείται. Αν περιποιείται εσάς, φανταστείτε πώς θα προσέχει τα παιδιά του.

5. Κάνει όνειρα
Αν ο σύντροφός σας κάνει όνειρα και συζητά μαζί σας για το μέλλον και για το πώς θα είστε μετά από μερικά χρόνια τότε έχετε πετύχει σίγουρα τον ιδανικό μέλλοντα μπαμπά.

6. Και οι δύο κάνετε δουλειές στο σπίτι
Αν ένας άνδρας δεν κάνει από τώρα δουλειές στο σπίτι φανταστείτε τι «δεν» θα κάνει όταν έρθει ένα μωρό στην οικογένεια.

7. Κάνει θυσίες
Ο άνδρας που ακυρώνει τη βόλτα με τους φίλους του ή δεν πηγαίνει στο γήπεδο να δει τον αγώνα επειδή έχετε αρρωστήσει ή έχετε έναν απλό πονοκέφαλο, σημαίνει πώς θα είναι πάντα εκεί και θα ακυρώνει κάθε τι σημαντικό για εκείνον απλά και μόνο για να είναι κοντά σας.

8. Μπορείτε να τον εμπιστευτείτε
Αν σας υποσχεθεί κάτι, και όχι μόνο το κάνει στην ώρα του αλλά το κάνει και νωρίτερα, είναι ένας άνδρας που μπορείτε να εμπιστευτείτε και ένας άνδρας που αξίζει να γίνει ο πατέρας των παιδιών σας.

9. Υπάρχει αγάπη και έλξη μεταξύ σας
Αν μετά από όλα τα παραπάνω υπάρχει αγάπη, έλξη και φλόγα ανάμεσά σας ακόμη και μετά από χρόνια σχέσης τότε έχετε βρει τον κατάλληλο. Κρατήστε τον.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved