Ο Τζούντ Λο για 5η φορά μπαμπάς! Ποια είναι η μητέρα;

Ο Τζούντ Λο θα γίνει ξανά, μπαμπάς. Ο διάσημος ηθοποιός έχει τρία παιδιά από την πρώην σύζυγό του Σάντι Φρόστ: τον 18χρονο Ράφερτι, την 13χρονη Άιρις και και τον 12χρονο Ρούντι. Επίσης έχει ακόμη μια κόρη την 5χρονη Σοφία με την Σαμάνθα Μπρουκ. Πριν λίγο καιρό ο ίδιος είχε αναφέρει σε συνέντευξή του, πως τα έφηβα παιδιά του «νιώθουν και ντροπή και περηφάνια» για την φήμη του μπαμπά τους!

Ο Τζούντ Λο για 5η φορά μπαμπάς! Ποια είναι η μητέρα;

Ο πρωταγωνιστής του Grand Budapest Hotel και η Κάθριν Χάρντιγκ, περιμένουν το παιδί τους την Άνοιξη του 2015, σύμφωνα με πηγή από το συγγενικό περιβάλλον του Τζουντ. «Παρόλο που δεν είναι πια μαζί,αποφάσισαν να κρατήσουν το παιδί τους και διατίθενται να το μεγαλώσουν από κοινού», είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Ε News!

Ο 41 έτους ηθοποιός, ποτέ δεν ήταν αποστασιοποιημένος από την ανατροφή των παιδιών του. Όπως έχει πει και ο ίδιος παρά το βεβαρυμένο του πρόγραμμα προσπαθεί να είναι παρών σε όλες τις σημαντικές και μη στιγμές όλων του των παιδιών. «Τα παιδιά, μου παρέχουν την μεγαλύτερη χαρά στη ζωή μου. Είμαι χαρούμενος όταν βρίσκομαι κοντά τους. Αυτά είναι που με κρατάνε λογικό, στον τρελό κόσμο που ζω ως ηθοποιός», είχε πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved