Νέος λογαριασμός στο Instagram με 10.000 followers, υμνεί την προσπάθεια των μπαμπάδων!

Και οι μπαμπάδες μπορούν να αλλάξουν μια πάνα. Και οι μπαμπάδες μπορούν να βάλουν για ύπνο τα παιδιά τους. Και οι μπαμπάδες μπορούν να τα ταΐσουν και οι μπαμπάδες μπορούν να παίξουν με τα παιδιά τους και μάλιστα πολύ καλύτερα από μια μαμά. Γιατί και οι μπαμπάδες συνεισφέρουν στο μεγάλωμα των παιδιών ασχέτως αν οι μαμάδες δεν το παραδέχονται.

Νέος λογαριασμός στο Instagram με 10.000 followers, υμνεί την προσπάθεια των μπαμπάδων!

Στερεότυπες φράσεις όπως, «Ο μπαμπάς δεν είναι ποτέ στο σπίτι», «Ο μπαμπάς δουλεύει μέχρι αργά και η μαμά φροντίζει τα παιδιά», «Ο μπαμπάς δεν περνάει χρόνο με τα παιδιά», οι περισσότεροι μπαμπάδες θέλουν να εξαλιφθούν, καθώς και αυτοί περνάνε χρόνο με τα παιδιά τους. Φυσικά, και υπάρχουν πολλοί μπαμπάδες που κάνουν όλα τα παραπάνω, αλλά είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των μπαμπάδων που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, θέλουν να μάθουν όλοι παγκοσμίως πώς και αυτοί τα καταφέρνουν καλά με την πατρότητα. Υπάρχουν μπαμπάδες που γυρνάνε στο σπίτι νωρίς από την δουλειά τους. Υπάρχουν μπαμπάδες που είναι στο σπίτι. Υπάρχουν μπαμπάδες που παίρνουν τις κόρες μαζί για ψάρεμα. Υπάρχουν μπαμπάδες που διαβάζουν τα παιδιά τους και υπάρχουν μπαμπάδες που περνάνε το χρόνο τους με τα παιδιά τους κάθε μέρα.

Αυτό θέλησαν να δείξουν αυτοί οι μπαμπάδες παγκοσμίως και δημιούργησαν έναν νέο λογαριασμό στο Instagram που ονομάζεται «daddydoinwork» δηλαδή «Οι μπαμπάδες κάνουν δουλειά» και μέχρι στιγμής έχει 10.000 ακολούθους.Με αυτόν τον μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο οι μπαμπάδες θέλουν να κερδίσουν τα εύσημα που τους αξίζουν.

Αν είστε μπαμπάς και «πνίγεται» το δίκιο σας, φωτογραφηθείτε με τα παιδιά σας και ανεβάστε την φωτογραφία σας, στο «daddydoinwork». Μάλιστα δείτε και παρακάτω μερικές τρυφερές φωτογραφίες με το πώς οι μπαμπάδες ξέρουν να φροντίζουν τα παιδιά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved