Μπαμπάς: Μαθαίνοντας ποδόσφαιρο στο γιο!

Δεν είναι σπάνιο ένας μπαμπάς να θελήσει να μοιραστεί το πάθος του με το γιο του. Πιο πάθος; Για αυτό  φυσικά που όλοι οι άνδρες τρελένονται. Το ποδόσφαιρο. Την «στρογγυλή θεά»! Και εκεί που οι περισσότεροι μπαμπάδες πήγαιναν στο 5*5 με τους φίλους τους, τώρα που μεγάλωσε ο γιος, ήρθε η ώρα να πηγαίνουν μαζί.

Μπαμπάς: Μαθαίνοντας ποδόσφαιρο στο γιο!

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να έρθουν κοντά πατέρας και γιος, είναι να παίξουν με τη μπάλα και του μάθει ποδόσφαιρο. Ο κήπος του σπιτιού, η αυλή, η βεράντα, η παραλία τώρα το καλοκαίρι, ακόμα και το... σαλόνι του σπιτιού, προσφέρονται για τα μαθήματα!

Η ικανοποίηση και των δύο είναι μεγάλη, όταν πλέον μπορούν να σχολιάζουν παρέα την αγαπημένη τους ομάδα (και όχι μόνο), παρακολουθώντας έναν αγώνα στο γήπεδο ή την τηλεόραση ή να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους φάσεις αγώνων, γκολ και ποδοσφαιρικά video.

Όλα τα πρώτα μαθήματα στη ζωή των πιτσιρικάδων τα δίνουν οι μπαμπάδες τους. Και για αυτό φουσκώνουν από περηφάνια, όταν βλέπουν το «καμάρι» τους να μεγαλώνει και να γίνεται «άνδρας», καθώς συζητούν τα «ποδοσφαιρικά τους».

Με τις οδηγίες και τα μαθήματα του μπαμπά του για το γκολ και το οφσάιντ, για το τι είναι πέναλτι και τι «τακουνάκι», ο μικρός θα είναι έτοιμος να ξεχυθεί στο γήπεδο και να ντριμπλάρει τη «στρογγυλή θεά» όπως αυτός ξέρει, παίζοντας και διασκεδάζοντας με τους φίλους του και ρίχνοντας κλεφτές ματιές στην εξέδρα, εκεί που θα στέκει περήφανος ο πατέρας του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved