Κρατερός Κατσούλης: «Ευελπιστώ να κάνουμε γρήγορα ένα αγοράκι»

Είναι έγκυος ή όχι η Κατερίνα Καραβάτου;

Κρατερός Κατσούλης: «Ευελπιστώ να κάνουμε γρήγορα ένα αγοράκι»

Εδώ και λίγο καιρό είχαν φουντώσει οι φήμες περί δεύτερης εγκυμοσύνης, κάτι βέβαια που ανάγκασε την παρουσιάστρια του ALPHA, να πει στο περιοδικό HELLO, ότι δεν είναι.

Ο Κρατερός Κατσούλης όμως σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για τα μαθήματα ζωής που έχει πάρει από την κόρη του αλλά και για την επιθυμία του να αποκτήσουν με την Κατερίνα γρήγορα δεύτερο παιδί.

«Ο ερχομός της μου άλλαξε την ζωή. Η Αέλια μου δίνει καθημερινά μαθήματα ζωής. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει 3 ετών και ευελπιστώ να κάνουνε γρήγορα ένα αγοράκι. Πάντα ήθελα να κάνω 2 παιδιά. ..Όταν η Αλέλια μου λέει «μπαμπά μου», με αγκαλιάζει και με φιλάει, λιώνω.» ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Like.

Όσο για το αν έχει με την Κατερίνα συχνούς καυγάδες; Ο ίδιος δίνει την απάντησή του. «Καβγαδίζουμε σαν δύο άνθρωποι που ενδιαφέρονται ο ένας για τον άλλον και φυσικά ποτέ μπροστά στο παιδί. Ακραίους καβγάδες δεν είχαμε ποτέ. Και συνήθως οι καβγάδες μας δεν κρατούν πολύ. Σε γενικές γραμμές, θα έλεγε ότι είμαστε ένα αγαπημένο ζευγάρι.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved