Μπιλ Γκέιτς: «H περιουσία μου δε θα πάει στα παιδιά μου»

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με περιουσία που αγγίζει τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια!

Μπιλ Γκέιτς: «H περιουσία μου δε θα πάει στα παιδιά μου»

Ο ίδιος έχει τρία παιδιά τα οποία γεννήθηκαν μέσα στον πλούτο και δεν θα χρειαστεί να κοπιάσουν στη ζωή τους καθώς το ποσό που έχει ο πατέρας τους είναι αστρονομικό!

Κι όμως. Ο ιδρυτής της Microsoft έκανε μία αποκάλυψη, μιλώντας σε συνέδριο στο Βανκούβερ του Καναδά, όπου παραβρέθηκε, που άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους! Όταν ο διοργανωτής του συνεδρίου του είπε ότι τα παιδιά του δεν θα χρειαστεί να μοχθήσουν για να βγάλουν χρήματα, εκείνος απάντησε ότι έχουν ανατραφεί με τέτοιο τρόπο , ώστε να βασίζονται στις δικές τους δυνάμεις και ικανότητες!

Μάλιστα όπως αποκάλυψε, μετά από συζήτηση που είχε με την σύζυγό του, μόνο ένα μέρος της περιουσίας θα πάει σε εκείνα, ενώ το υπόλοιπο θα δοθεί σε φιλανθρωπίες μέσω του ιδρύματος της οικογένειας!

Η μητέρα των τριών παιδιών και σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς, Μελίντα, αναφέρθηκε σε πρόσφατο ταξίδι που έκανε με τη μεγάλη της κόρη στην Τανζανία όπου και φιλοξενήθηκαν σε μία αγροτική οικογένεια για να δουν από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκεί τα κορίτσια όταν θέλουν να μορφωθούν. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δείξει ότι τα παιδιά μπορεί να έχουν μεγαλώσει με όλες τις ανέσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει γύρω τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved