Πολ Γουόκερ: Εμπνευσή του ήταν η κόρη του!

Ήταν η πριγκίπισσα της ζωής του. Την είχε μέσα στη καρδιά του κι ήταν η έμπνευσή του, σε έναν από τους τελευταίους ρόλους που ενσάρκωσε.

Πολ Γουόκερ: Εμπνευσή του ήταν η κόρη του!

Ο Πολ Γουόκερ, εμπνεύστηκε από την κόρη του, Μίντοου, για τον ρόλο του στην ταινία «Hours», που υποδυόταν τον Nolan Hayes, έναν άνδρα στη Νέα Ορλεάνη, που έζησε τον εφιάλτη του τυφώνα Κατρίνα.

Στην ταινία, ο πρωταγωνιστής χάνει την γυναίκα του, ενώ γεννάει πρόωρα το παιδάκι τους. Όλοι εγκατέλειψαν το νοσοκομείο, εκτός από εκείνον που έμεινε κρατώντας στο χέρι του ζωντανό το νεογέννητο μωρό του.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Eric Heisserer, αποκάλυψε ότι έψαχνε αρκετό διάστημα τον ηθοποιό που θα ήταν ο πιο κατάλληλος για το ρόλο αυτό, και τον βρήκε όταν συνάντησε τον Πολ.

«Είχα μία άλλη εντύπωση για τον Πολ, όταν τον έβλεπα στις ταινίες «Fast and Furious». Όταν όμως τον γνώρισα, από κοντά, μετά από 15 λεπτά κατάλαβα ότι θα ήταν ο ιδανικότερος για το ρόλο αυτό του πατέρα. Μου μιλούσε για τη γέννηση της κόρης του με πολύ τρυφερό τρόπο, και για τις αναμνήσεις που του είχε αφήσει. Μιλούσε με πάθος και συναισθηματισμό για εκείνη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Eric.

Χαρακτηριστικό, είναι πως κατά τη διάρκεια μερικών δύσκολων σκηνών όπου ο 40χρονος ηθοποιός έπρεπε να πει μερικούς μονολόγους, είχαν τοποθετηθεί απέναντι του, μωρουδίστικες φώτο της κορούλας του, ώστε να μπορεί να «συνδεθεί» συναισθηματικά, με το ρόλο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved