«Το μωρό μας γεννήθηκε μέσα στο αμάξι!». Η ιστορία μέσα από τα μάτια του μπαμπά…

Ο Ρέινχαρντ Στρούβε εξιστορεί πώς γεννήθηκε η κόρη του Λάρα Εστρέλλα Στρούβε, στις 7:35 το πρωί, στο μπροστινό κάθισμα του μικρού τους κόκκινου αυτοκινήτου, στην πόλη Μπάκερ της Αυστραλίας.

Δέσποινα Καμπούρη
«Το μωρό μας γεννήθηκε μέσα στο αμάξι!». Η ιστορία μέσα από τα μάτια του μπαμπά…

Χρειάζονταν ακόμα πέντε λεπτά για να φτάσουν στο νοσοκομείο, η μικρή όμως δε μπορούσε να περιμένει.

Η Ναόμι, η γυναίκα του Ρείνχαρντ κατά τις 3.30 τα ξημερώματα αν και είχε πόνους, δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο, καθώς θεωρούσε ότι είναι αρκετά νωρίς για να γεννήσει και δεν ήθελε χωρίς λόγω να αναστατώσει τον κόσμο. Ήθελε να καθίσει στο σπίτι και να παρακολουθήσει ένα dvd. Ο Ρέινχαρντ σκέφτηκε ότι μια γυναίκα ξέρει τι είναι το καλύτερο για εκείνη και πώς λειτουργεί το σώμα της και αποφάσισε να καθίσει μαζί της να δούνε την ταινία.

Οι ώρες πέρασαν, ο Ρέινχαρντ αποφάσισε να ξαπλώσει λίγο καθώς από την εμπειρία του από το πρώτο τους παιδί ήξερε ότι οι ώρες του τοκετού είναι δύσκολες και εξουθενωτικές. Κοιμήθηκε, ξύπνησε, έφτιαξε πρωινό, διάβασε τα μέιλ του και ξαφνικά άκουσε τη γυναίκα του να ουρλιάζει από πόνο ένω την ίδια στιγμή της έσπασαν τα νερά. Η Ναόμι αυτή την φορά άρχισε να φωνάζει ότι έπρεπε να πάνε στο νοσοκομέιο όσο πιο γρήγορα γίνεται.

«Σκέφτηκα... οκ ναι, φωνάζουν και ουρλιάζουν επειδή πονάνε. Όμως το μωρό χρειάζεται περίπου 4-5 ώρες μέχρι τελικά να γεννηθεί... Πόσο λίγο ήξερα!

Βγήκαμε στην εθνική οδό, το φανάρι ήταν κόκκινο. Κοίταξα τη Ναόμι η οποία ούρλιαζε από τον πόνο! Θεέ μου, έμεινα έκπληκτος... Είδα το κεφάλι να ξεπροβάλλει από τα πόδια της. Τότε ξαφνικά σκέφτηκα ότι βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση, το φανάρι έγινε πράσινο και η Ναόμι φώναζε να συνεχίσω να οδηγώ ενώ το ίδιο δευτερόλεπτο με το που κοίταξα να δω αν είναι καλά, εκείνη ήδη κρατούσε στα χέρια της ολόκληρο το μωρό.

Μα πώς το έκανε αυτό; Μόνη της, στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου. Πώς δεν έπεσε το μωρό στο πάτωμα; Πραγματικά είναι ένα μυστήριο για εμένα.

Θέλαμε ακόμα 5 λεπτά για να φτάσουμε στο νοσοκομείο κι εγώ δυσκολευόμουν από το σοκ να ενημερώσω το νοσοκομείο ότι καταφτάνουμε με μια γυναίκα και ένα μωρό που μόλις είχε γεννηθεί.

Τέλος καλό όλα καλά... Ναόμι και Λάρα είναι μια χαρά στην υγεία τους. Το αυτοκίνητο βέβαια είναι σε μαύρα χάλια... Και να μία φωτογραφία που έχουμε να μας θυμίζει τη στιγμή αυτή με τη Ναόμι στο μπροστινό κάθισμα μόλις φτάσαμε στο νοσοκομείο».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved