O Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε πώς θα ονομάσει τη δεύτερη κόρη του!

Ο Σάκης Ρουβάς είναι από τους διάσημους μπαμπάδες που σπάνια μιλάει δημόσια για τις οικογενειακές του στιγμές.

O Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε πώς θα ονομάσει τη δεύτερη κόρη του!

Το βράδυ της Τετάρτης όμως που βρέθηκε στην Κύπρο για να παραλάβει το βραβείο του, ως «Άνδρας της Χρονιάς», στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, «Man of the Year», αποκάλυψε μεταξύ άλλων, το όνομα που θα δώσει στη δεύτερη του κόρη!

«Δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου χωρίς παιδιά. Καμιά φορά σκέφτομαι και με τα δικά μου τα παιδιά που έχω εδώ και πέντε χρόνια, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την... Αριάδνη, έτσι θα την βγάλω την κόρη μου την τρίτη, τι θα έκανα αν δεν τα είχα, αλλά και με τα χιλιάδες παιδιά που έρχομαι σε επαφή κάθε μέρα. Μαθαίνω μέσα από τις ιστορίες τους, μαθαίνω μέσα από τους δικούς τους αγώνες. Μέσα από την μουσική, το θέατρο, τον κινηματογράφο είναι πολύ ωραία η ζωή, αλλά αυτή η ανθρώπινη επαφή που υπάρχει με αυτά τα παιδιά δεν γεμίζεται κάπως αλλιώς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Έλληνας super star, βραβεύτηκε για την σημαντική προσφορά του στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», και παρέλαβε το βραβείο του φανερά συγκινημένος.

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό το βραβείο, γιατί χωρίς όνειρο και χωρίς έμπνευση δεν ξέρω τι θα γινόμασταν σ' αυτή τη ζωή. Η αγάπη του κόσμου που την αισθάνομαι 22 χρόνια εμπνέει κι εμένα τον ίδιο», δήλωσε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved