Χωρισμένοι μπαμπάδες εναντίον Κειτ Γουίνσλετ: «Κέιτ, το κάθε παιδί αξίζει τον πατέρα του τα Χριστούγεννα»

Μια έντονη διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ της διάσημης ηθοποιού του Χόλιγουντ, Κέιτ Γουίνσλετ και της οργάνωσης «We are fathers 4 justice».

Χωρισμένοι μπαμπάδες εναντίον Κειτ Γουίνσλετ: «Κέιτ, το κάθε παιδί αξίζει τον πατέρα του τα Χριστούγεννα»

Η οργάνωση αποτελείται από πατεράδες που θέλουν να έχουν ίσα δικαιώματα με τις μητέρες όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών τους και τους νόμους που είναι πιο υποστηρικτικοί για την μητέρα ιδιαίτερα μετά το διαζύγιο.

Η Κείτ Γουίνσλετ, έγινε μια καλή «διαφήμιση» για την οργάνωση αφού πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue πως: «τα παιδιά δεν θα πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι. Δεν θα τα μοιράζομαι σε ίσο χρόνο με τους πατεράδες τους. Τα παιδιά ζουν μαζί μου».

Αυτό εξόργισε πολλούς πατεράδες που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ως γονείς και δημιούργησαν μια αφίσα-διαφήμιση με την φωτογραφία της διάσημης ηθοποιού που γράφει επάνω με μεγάλα έντονα γράμματα: «Κέιτ, το κάθε παιδί αξίζει τον πατέρα του τα Χριστούγεννα».

Η οργάνωση έχει λάβει υποστήριξη και από τον πρώην άντρα της Κέιτ Γουίνσλετ, Τζιμ Θρίπλετον, που μαζί έχουν την 13χρονη Μία. Ο Θρίπλετον δήλωσε πως τον «αγγίζει» ο σκοπός της οργάνωσης και ότι έχει εμπάθεια αφού η Κέιτ δε τον άφησε να δει την κόρη του για πολλούς μήνες λόγω επαγγελματικού της φόρτου.

Οι δικηγόροι της ηθοποιού πάντως, έχουν λάβει δραστικά μέτρα και απειλούν την οργάνωση με μηνύσεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved