Κώστας Γρίμπιλας προς τη νεκρή κόρη του: «Έλα πίσω έστω για ένα λεπτό να σε μυρίσω, να σε φιλήσω να κάνουμε αγκαλίτσες...»

Ένα συνταρακτικό μήνυμα που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο έγραψε στο Facebook ο δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας προς την 9 μηνών κόρη του, που έχασε ξαφνικά πριν από 40 μόλις μέρες.

Κώστας Γρίμπιλας προς τη νεκρή κόρη του: «Έλα πίσω έστω για ένα λεπτό να σε μυρίσω, να σε φιλήσω να κάνουμε αγκαλίτσες...»

«Άγγελε μου, 40 μέρες σήμερα από την τραγική ημέρα που πέταξες από την αγκαλιά μου. 40 μέρες που η απόλυτη ευτυχία μετατράπηκε στην απόλυτη δυστυχία! Χρυσή μου κόρη μου λείπεις πολύ ... θέλω να ξυπνήσω από αυτόν τον φρικτό εφιάλτη σε θέλω πίσω, στην αγκαλιά μου!!! Έλα πίσω έστω για ένα λεπτό να σε μυρίσω, να σε φιλήσω να κάνουμε αγκαλίτσες...» έγραφε ο άτυχος πατέρας προς τη μικρή του που τόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή πριν από ακριβώς σαράντα μέρες.

Απαρηγόρητος, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που βιώνουν όλο αυτό το διάστημα η οποία τους έχει βυθίσει στον απόλυτο πόνο και τη θλίψη. Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας το 2008 είχε κερδίσει τη μάχη για τη ζωή όταν έκανε μεταμόσχευση και αποδέχτηκε την καρδιά του αδικοχαμένου Ντουζόν Ζάμιτ ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από ξυλοδαρμό του στη Μύκονο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved