Το δώρο έκπληξη στον μπαμπά μετά τον χαμό του σκύλου του! (βίντεο)

Μία οικογένεια στις Ηνωμένες Πολιτείες είχε ένα σκυλάκι ράτσας μαλτέζ για περίπου 15 χρόνια.

Το δώρο έκπληξη στον μπαμπά μετά τον χαμό του σκύλου του! (βίντεο)

Όμως, μία μέρα, αναγκάστηκαν να του κάνουν ευθανασία λόγω της πολύ μεγάλης ηλικίας του αφού πλέον δεν είχε την ποιότητα ζωής που του άξιζε. Ο πατέρας που το φρόντιζε όλα αυτά τα χρόνια πικράθηκε πολύ από τον χαμό του και δυσκολευόταν πολύ να τον ξεπεράσει. Χρειαζόταν χρόνο για να θρηνήσει αλλά και να ξεπεράσει την θλίψη του για τον χαμό του σκύλου του.

Όμως η σύζυγός του και ο γιος του, περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να του κάνουν έκπληξη ένα νέο σκυλάκι που θα έμοιαζε πολύ σε εκείνο που είχε χαθεί. Και όταν αυτή θα ερχόταν, θα έκαναν στον μπαμπά έκπληξη. Μία μέρα, ο τελευταίος γύρισε στο σπίτι και έδειξε στον γιο του μία φωτογραφία με ένα σκυλάκι που είχε δει στην πόλη ενώ βρισκόταν σε διάλειμμα από τη δουλειά του.

Πλέον, ο μικρός ήξερε πως είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή για την έκπληξη. Είχαν περάσει πλέον έξι μήνες από τον θάνατο του σκύλου τους. Ήταν πλέον Χριστούγεννα όταν αποφάσισε ο νεαρός μαζί με τη μητέρα του να πάνε στο μαγαζί όπου δεκαπέντε χρόνια πριν είχαν πάρει τον λατρεμένο τους σκύλο.

Ο νεαρός κοίταξε ένα κουτάβι που καθόταν μόνο του στη γωνία, όπως ακριβώς το σκυλάκι που είχαν αγοράσει πριν από δεκαπέντε χρόνια και χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να πάρει αυτό για να το κάνει έκπληξη στον πατέρα του. Άλλωστε, θύμιζε τόσο πολύ το μαλτεζάκι τους! Το πήραν λοιπόν και πήγαν σπίτι και για να είναι πιο πετυχημένη η έκπληξη, η μητέρα πήγε στο σπίτι και φώναξε τον σύζυγό της να βγει έξω στο αυτοκίνητο για να τους βοηθήσει με τα ψώνια, δήθεν ότι μόλις είχαν επιστρέψει από το σούπερ μάρκετ.

Αντί όμως να αντικρίσει σακούλες με ψώνια, ο ευτυχής μπαμπάς είδε ένα τεράστιο κλουβί με ένα χαριτωμένο κουτάβι που από την πρώτη στιγμή τον ξετρέλανε. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, οι δυο τους είναι αχώριστοι. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τη στιγμή της έκπληξης!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved