Ίαν Ζέρινγκ: «Ως πατέρας, βάζω τις ανάγκες μου τελευταίες. Προέχουν τα παιδιά»

Ο Ίαν Ζέρινγκ ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό της χώρας μας από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο Beverly Hills, σήμερα είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας δύο κοριτσιών, της μόλις 2 ετών Μία και της 4 μηνών Πένα στις οποίες αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο του.

Ίαν Ζέρινγκ: «Ως πατέρας, βάζω τις ανάγκες μου τελευταίες. Προέχουν τα παιδιά»

Ο διάσημος ηθοποιός μάλιστα πρόσφατα ψηφίστηκε από κορυφαίο site για μπαμπάδες ως «Ο πατέρας της χρονιάς 2013» και με αφορμή αυτό μίλησε για τον σπουδαιότερο ρόλο της ζωής του αλλά και για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

«Με άλλαξε πάρα πολύ. Ως πατέρας βάζω πλέον τον εαυτό μου τελευταίο σε ό,τι αφορά τις ανάγκες μου και ούτε καν τις σκέφτομαι. Ο αρχικός μου στόχος είναι να διασφαλίζω ότι η γυναίκα μου και το παιδί μου έχουν ό,τι και αν ζητήσουν. Όταν ήμουν μόνος, ήμουν λίγοεγωιστής. Τώρα όμως είναι διαφορετικά. Θέλω να βελτιώσω την ποιότητα ζωής της οικογένειάς μου. Τώρα δουλεύω ακόμα πιο πολύ για να είμαι σίγουρος πως έχουν όλα όσα χρειάζονται και αυτό με έχει κάνει να είμαι ακόμα πιο επίμονος αλλά και αποφασισμένος να είμαι επιτυχημένος στη δουλειά μου. Το αποτέλεσμα είναι η ανταπόδοση και αυτή η ανταπόδοση είναι η χαρά που μου δίνει η οικογένεία μου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved