Η κραυγή απόγνωσης του Μάικλ Ντάγκλας για τον γιο του Κάμερον

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο Μάικλ Ντάγκλας εναντίον του συστήματος που επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για τους ναρκομανείς κρατούμενους στις φυλακές στην ομιλία που έδωσε στη βραδιά απονομής των βραβείων Emmy.

Η κραυγή απόγνωσης του Μάικλ Ντάγκλας για τον γιο του Κάμερον

Ο σταρ του Χόλιγουντ βραβεύτηκε ως ο καλύτερος ηθοποιός τηλεοπτικής σειράς ή ταινίας για το 2013 και όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του, δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή του για τον γιο του τον οποίο έχει να δει εδώ και πολύ καιρό. O Κάμερον καταδικάστηκε σε φυλάκιση για εμπόριο ναρκωτικών ουσιών, όντας και ο ίδιος ναρκομανής.

«Είμαι απογοητευμένος με το σύστημα. Έχω να δω τον γιο μου έναν ολόκληρο χρόνο και θα κάνω να τον δω άλλα δύο όπως μου είπαν. Εύχομαι σύντομα να αλλάξει αυτό όπως και το σύστημα που επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για ναρκομανείς κρατούμενους οι οποίοι δεν παρουσιάζουν βίαιη συμπεριφορά μέσα στη φυλακή» είπε οργισμένος αλλά και σχεδόν βουρκωμένος ο διάσημος ηθοποιός μέσα στην απόγνωσή του αφού δεν του επιτρέπεται να βρεθεί κοντά στο παιδί του και να το βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορέι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved