Ο Ματ Ντέιμον μιλάει για τον ρόλο του ως πατέρας για τις 4 κόρες του!

Ευτυχισμένος μπαμπάς τεσσάρων κοριτσιών, είναι ως γνωστόν ο Ματ Ντέιμον και είναι φυσικό να ανησυχεί για εκείνες αλλά και για το μέλλον τους.

Ο Ματ Ντέιμον μιλάει για τον ρόλο του ως πατέρας για τις 4 κόρες του!

Σε συνέντευξη που έδωσε στο ΟΚ, ο διάσημος ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για όλα όσα τον βασανίζουν και τον κάνουν να αγωνιά σε σχέση με τις κόρες του. «Αρκετά συχνά ανησυχώ για το πού οδηγείται ο κόσμος, αλλά προσπαθώ να το ξεπεράσω (Γελάει)».

Ο ίδιος συνεχίζει: «Απλά σκέφτομαι ότι στο πρόσφατο τραγικό συμβάν στον Μαραθώνιο της Βοστόνης (σ.σ. η πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε) θα μπορούσε να βρίσκεται ο αδελφός μου και ο ανιψιός μου, καθώς ήταν η πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια που δεν ήταν στον τερματισμό. Όλοι όσοι μένουν στη Βοστόνη συνηθίζουν να βγαίνουν με τα παιδιά τους και να παρακολουθούν τον Μαραθώνιο. Επίσης, είναι εξίσου αδιανόητο ένα παιδί από το Κέιμπριτζ να σκέφτηκε να βάλει μία βόμβα εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα σε ένα τόσο πολυσύχναστο μέρος. Το παιδί αυτό δεν προέρχεται από την Αλ Κάιντα, αλλά αντίθετα ήταν μέρος της κοινότητας της Βοστόνης και αυτό είναι που κάνει την πράξη ακόμα πιο παρανοϊκή. Οπότε ανησυχώ πολύ για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου, αλλά αισθάνομαι ότι πρέπει να το ξεπερνάω και προχωράω».

Όταν ερωτάται για τον τρόπο που βοηθά τα κορίτσια του να είναι δυνατά για να αντιμετωπίζουν τις καθημερινές αντιξοότητες της ζωής, ο ίδιος απαντά: «Κάνω ό,τι θα έκανα και αν είχα γιους. Τους προσφέρω σταθερότητα και αγάπη, έτσι ώστε να νιώθουν άνεση, ασφάλεια και ότι έχουν τη δική τους φωνή που μπορεί να ακουστεί. Αλλά έχεις δίκαιο, γιατί σε τελική ανάλυση τις στέλνω σε έναν κόσμο που δεν είναι τόσο δίκαιος με τις γυναίκες όσο με τους άντρες».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved