Ποιος διάσημος μπαμπάς εισέπραξε 3.000.000 δολάρια για μία εμφάνιση;

Έχει βλέπετε και παιδί να μεγαλώσει και είπε να είναι λίγο... τσουχτερός όταν του ζητείται να κάνει μία εμφάνιση.

Ποιος διάσημος μπαμπάς εισέπραξε 3.000.000 δολάρια για μία εμφάνιση;

Ο λόγος για τον Κάνι Γουέστ ο οποίος από τότε που απέκτησε την κόρη του Νορθ, φαίνεται πως έγινε λίγο... ακριβός στο κασέ του αφού για μία και μοναδική του εμφάνιση, ζήτησε 3.000.000 δολάρια.

Βέβαια, όχι σε όποιον και όποιον αλλά στον εγγονό του δικτάτορα του Καζακστάν, τον πρόεδρο Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ ο οποίος παντρεύτηκε και ήθελε να έχει στη γαμήλια δεξίωση μία διάσημη προσωπικότητα να τραγουδά για τους καλεσμένους του.

Τόσα ζήτησε, λοιπόν, και τόσα πήρε ο Κάνι Γουέστ ο οποίος σύμφωνα με το ΤΜΖ ανέβηκε στη σκηνή του πολυτελούς ξενοδοχείου Hotel Royal Tulip στην πρωτεύουσα Αλμάτι του Καζακστάν και τραγούδησε μία επιλογή από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από 2 χρόνια, ο Στινγκ είχε αρνηθεί ανάλογη πρόταση για προγραμματισμένη συναυλία του στο Καζακστάν καθώς ήθελε με αυτόν τον τρόπο να δηλώσει τη συμπαράστασή του στον αγώνα που έκαναν οι εργαζόμενοι στις πετρελαιοπηγές καθώς θεώρησε πως καταπατούνται βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματά τους.

Ο Κάνι πάντως δεν μπήκε καν στον κόπο να σκεφτεί ανθρώπινα δικαιώματα και εργατικούς αγώνες αφού πήγε, εμφανίστηκε, πήρε το υπέρογκο ποσό της αμοιβής του και επέστρεψε στην οικογενειακή του γαλήνη, δίπλα στις δύο γυναίκες της ζωής του Κιμ και Νορθ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved