Τελικά υπάρχει ανθρωπιά γύρω μας και αυτός ο άνδρας το αποδεικνύει (pic)

Η Natasha Crittenden Wilson, μια γυναίκα από το Florence, πίστευε ότι οι άνθρωποι έπαψαν να νοιάζονται πια για τους ανθρώπους!

Μία Μαμά
Τελικά υπάρχει ανθρωπιά γύρω μας και αυτός ο άνδρας το αποδεικνύει (pic)

Όμως, μέσα από το ποστ της στο Facebook που αμέσως έγινε viral, έδειξε ότι τελικά υπάρχει ανθρωπιά μέσα στους ανθρώπους!

Στις 23 Οκτωβρίου η ίδια έζησε κάτι μοναδικό, όταν βρέθηκε στην αίθουσα αναμονής ενός ιατρείου.

«Περίμενα στην αίθουσα αναμονής στο γραφείο του γιατρού μου σήμερα και αυτή η γυναίκα ήρθε, κρατώντας στην αγκαλιά της το κοιμισμένο της μωρό!», ξεκίνησε να γράφει κάτω από τη φωτογραφία και συνέχισε, «Της έδωσαν κάποια χαρτιά να συμπληρώσει και καθόταν εκεί, προσπαθώντας να βρει μια λύση για το πώς στο καλό θα κρατούσε το μωρό της που κοιμόταν ενώ παράλληλα θα συμπλήρωνε τα χαρτιά. Αυτός ο άνδρας, τη ρώτησε αν θα ήθελε να κρατήσει εκείνος το μωρό της, όσο εκείνη θα συμπλήρωνε τα έγγραφα!!! Του χαμογέλασε και του είπε ότι αυτό θα ήταν υπέροχο!!! Αυτός ο άνδρας κράτησε το μωρό στην αγκαλιά του, το κουνούσε, το κανάκευε σαν να ήταν δικό του!!! Η καρδιά μου έλιωσε!!!!!».



Μέχρι στιγμής το ποστ έχει μαζέψει πάνω από 1,3 εκατομμύρια αντιδράσεις, 75.000 σχόλια και έχει πάνω 411.500 κοινοποιήσεις, αποδεικνύοντας ότι μια απλή χειρονομία μπορεί να αλλάξει τελικά τον κόσμο. Η ανθρωπιά κρύβεται μέσα μας, αρκεί να θέλουμε να τη δείξουμε και στους άλλους, βοηθώντας τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved