Το συγκινητικό μήνυμα μιας μαμάς που έδωσε τον γιο της για υιοθεσία, έγινε viral (vid)

«Πάντα θα γνωρίζει ότι τον αγάπησα περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο στον κόσμο!»

Μία Μαμά
Το συγκινητικό μήνυμα μιας μαμάς που έδωσε τον γιο της για υιοθεσία, έγινε viral (vid)

Όταν η Hannah Mongie αποφάσισε να δώσει το παιδί της για υιοθεσία δεν ήταν επειδή δεν το ήθελε, απλά ένιωσε ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να του δώσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Και είπε τόσα πολλά στο παρακάτω βίντεο που έφτιαξε για εκείνον που πραγματικά με δυσκολία συγκρατούμε και εμείς τα δάκρυά μας.

Η Hannah ήταν 18 ετών όταν έμεινε έγκυος στον Taggart. Εκείνη και ο πατέρας του Kaden, 20 ετών, έβγαιναν μόνο για λίγους μήνες, έτσι αποφάσισαν ότι θα ήταν καλύτερο να δώσουν το μωρό τους για υιοθεσία κάτι που θα τους επέτρεπε ωστόσο να να έχουν επικοινωνία μαζί τους. Αλλά ο Kaden, πέθανε δύο μέρες αφότου άκουσε μαζί με την κοπέλα του, τους χτύπους της καρδιάς του μωρού για πρώτη φορά στον υπέρηχο. «Ήμουν τόσο στεναχωρημένη. Δεν σκεφτόμουν την υιοθεσία. Το μωρό ήταν ό,τι είχα από τον Kaden!», είπε η Hannah στην εφημερίδα TODAY.

iothesia 3

Ωστόσο η νεαρή μητέρα αποφάσισε να προχωρήσει στην υιοθεσία και να δώσει το μωρό της στην Emily και τον Brand Marsh, που ήδη είχαν ακόμη ένα παιδί από ανοιχτή υιοθεσία. «Είπαν ότι αγαπούν τη μητέρα που γέννησε το παιδί τους και πιστεύουν ότι είναι ένας άγγελος για την οικογένειά τους. Κάτι που μου άρεσε!», είπε η Hannah.

Όταν ο Tagg γεννήθηκε, η Hannah ζήτησε από τις νοσοκόμες να την αφήσουν μόνη να τον θηλάσει και έτσι κατέγραψε το παρακάτω βίντεο. «Απλά άφησα τον εαυτό μου να καταρρεύσει», λέει, «Ήθελα να σου πω γιατί πήρα την απόφαση να σε δώσω σε μια άλλη οικογένεια. Θεέ μου, είσαι τόσο γλυκός και το κάνεις ακόμη πιο δύσκολο!».

iothesia 1

Στο βίντεο που θα δείτε η Hannah εξηγεί ακόμη και γιατί διάλεξε την οικογένεια Marshes, «Τους αγάπησα από την πρώτη στιγμή και είναι καλύτεροι από ό,τι φανταζόμουν. Πραγματικά έχω υψηλά στάνταρτ για τους ανθρώπους που θα μεγαλώσουν το παιδί μου».

Επίσης όπως θα ακούσετε η κοπέλα εξηγεί ότι ο λόγος που αποφάσισε να δημιουργήσει το βίντεο ήταν γιατί ήθελε ο κόσμος να γνωρίζει ότι μια υιοθεσία δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν οι γονείς είναι εν ζωή. «Πάντα θα ξέρει μέσα από αυτό το βίντεο ότι τον αγάπησα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο!».

Η Hannah ζει κοντά στους Marshes και μπορεί να βλέπει τον Tagg κάθε εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:
Το γράμμα μίας μαμάς στις υιοθετημένες κόρες της, ανήμερα της υιοθεσίας, θα σας συγκινήσει (pics)

Φωτογράφιζε επί ένα χρόνο υιοθετημένα παιδιά και ο σκοπός της ήταν ξεχωριστός

Η ευτυχία να σε υιοθετούν: 57 φωτογραφίες δείχνουν παιδιά που μόλις υιοθετήθηκαν και συγκινούν

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved