Μετά από τρία παιδιά σε 11 μήνες φωτογραφίζει την κοιλιά της και εξηγεί το λόγο

Η εγκυμοσύνη αλλάζει το σώμα μας και τις περισσότερες φορές οι αλλαγές αυτές δεν μας αρέσουν.

Μετά από τρία παιδιά σε 11 μήνες φωτογραφίζει την κοιλιά της και εξηγεί το λόγο

Δεν είναι μόνο τα παραπανίσια κιλά που μας ενοχλούν αλλά και η χαλάρωση στην περιοχή της κοιλιάς, οι ραγάδες, η πλαδαρότητα. Θέλουμε όχι μόνο να κρύψουμε το σώμα μας, αλλά αν γίνεται να το «αντικαταστήσουμε».

ELIAZ

Η Eliza Curby, η οποία διαχειρίζεται το blog Twingenuity , μετά από δύο εγκυμοσύνες και τρία παιδιά, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας με τις ατέλειές του. Δύσκολο, αλλά όχι ανέφικτο.

ELIZA

Με τόλμη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της κοιλιάς της εξηγώντας τους λόγους :
«Ακριβώς επειδή...Επειδή δεν με ενοχλούν τα σημάδια που κουβαλά το σώμα μου. Επειδή είμαι περήφανη για όσα έχει κάνει το σώμα μου για μένα. Επειδή πολλές γυναίκες αισθάνονται την ανάγκη να το κρύψουν. Επειδή οι διάσημες γυναίκες δημοσιεύουν "κοιτάξτε το σώμα μου μόλις τρεις εβδομάδες μετά τον τοκετό" και απεικονίζουν μη ρεαλιστικές εικόνες για το τι σημαίνει να είσαι μητέρα. Επειδή αισθάνομαι όμορφη για το δέρμα μου - ακόμα κι αν υπάρχει πολύ περισσότερο! Επειδή η ομορφιά έχει πολλές εκδοχές. Επειδή μπορώ. Επειδή και εσείς θα έπρεπε να είστε Γιατί περήφανες. Αυτή είμαι εγώ ... επειδή αγαπώ το σώμα μου.»



Σύμφωνα με τον ιστότοπό της, έξι εβδομάδες μετά τον τοκετό τον Ιανουάριο του 2016, η Curby ανακάλυψε ότι ήταν και πάλι έγκυος - αυτή τη φορά, με δίδυμα αγόρια.

«Πραγματικά δεν αισθάνομαι αμηχανία ή ντροπή για το σώμα μου και ήθελα και άλλες γυναίκες να νιώσουν καλύτερα με το σώμα τους μετά τη γέννα», είπε η Curby στο Scary Mommy , προσθέτοντας: «Αν δεν μοιάζουν με Kim Kardashian ή Beyoncé ή όποιον άλλο, θα ήθελα να ενθαρρύνω τις γυναίκες να αποδεχθούν το σώμα τους και να αισθάνονται άνετα με αυτό.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved