Έξι πράγματα για τη ζωή μου που ο σύζυγός μου δεν θα καταλάβει ποτέ

Μια μέρα μου τηλεφώνησε η μητέρα μου για να με επιπλήξει που έγραφα τα παράπονα που είχα από τον άνδρα μου στο προσωπικό μου blog. H αλήθεια είναι ότι ντράπηκα, και σταμάτησα να το κάνω (ειδικά αν η μαμά σου είναι η μοναδική που διαβάζει ανελλιπώς το blog σου).

Έξι πράγματα για τη ζωή μου που ο σύζυγός μου δεν θα καταλάβει ποτέ

Μετά από μια ... ενδοσκόπηση, συνειδητοποίησα ότι πολλά από τα παράπονα που κάνουν οι γυναίκες, οι μητέρες και οι σύζυγοι προέρχονται από ένα απλό γεγονός: Μερικές φορές, οι άνδρες μας,δεν μπορούν να καταλάβουν ορισμένα πράγματα για την καθημερινή μας ζωή. Μπορεί να μην είναι δικό τους λάθος, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που ο σύζυγός μου ποτέ δεν θα καταλάβει. Για παράδειγμα:

1. Δίνω πραγματική μάχη για να κοιμηθώ, σκεπτόμενη 8.000 πράγματα που πρέπει να ρυθμίσω ή να μην ξεχάσω .
2. Νιώθω πίεση γνωρίζοντας ότι το πρησμένο στήθος μου κάνει το μωρό μου πραγματικά ευτυχισμένο ( όταν θηλάζει).
3. Ότι πρέπει ανά δύο ώρες να θηλάζω και μέσα σ’αυτό το διάστημα να ρυθμίσω όλα όσα έχω να κάνω.
4. Ότι πρέπει να τα προλάβω όλα, γιατί απλά οι γυναίκες είναι καλύτερες σε αυτό.
5. Να προσπαθώ να αντισταθώ στους γευστικούς πειρασμούς δίνοντας μάχη μεταξύ του «ζήσε τη ζωή σου και φάε το cupcake» και του «θέλω τόσο πολύ να χωρέσω ξανά στο παντελόνι που φορούσα πριν 9 μήνες».
6. Να πηγαίνω σκόπιμα πιο νωρίς στον οδοντίατρο, στον γυναικολόγο μου, για να διαβάσω περιοδικά ή να χαζέψω στο κινητό, κερδίζοντας λίγο χρόνο για μένα.

Της Chaunie Brusie για το mom.me

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved