Αυτός είναι ο λόγος που κρατούν κουτάβια στην αγκαλιά τους αντί για λουλούδια

Όταν σχεδιάζεις το γάμο σου, έχεις πολλά στο μυαλό σου που πρέπει αν κανονίσεις. Τα λουλούδια, την εκκλησία, το νυφικό, το φαγητό και για έναν γάμο που πρόσφατα τελέστηκε... τα κουτάβια.

Μία Μαμά
Αυτός είναι ο λόγος που κρατούν κουτάβια στην αγκαλιά τους αντί για λουλούδια

Η Sarah Mallouk Crain, εργάζεται στο Pitties Love Peace, έναν οργανισμό που διασώζει σκυλάκια στην Pennsylvania. Η ίδια και ο σύζυγός της, Matt Crain, αγαπούν πάρα πολύ τα ζώα και έχουν ήδη τρία διασωθέντα σκυλάκια και συχνά βοηθούν σκυλάκια να βρουν τον ιδιοκτήτη που θα τα αγαπά για πάντα. Όταν αποφάσισαν να παντρευτούν, θέλησαν να εντάξουν με κάποιο τρόπο αυτή τους την αγάπη στην σημαντικότερη μέρα της ζωής τους.

puppies1

Και έτσι, αντί για μπουκέτα με λουλούδια, η νύφη και οι παράνυμφές της κρατούσαν στα χέρια, αξιολάτρευτα κουταβάκια που αναζητούν ένα σπίτι και μια οικογένεια.

Η φωτογράφος, Caroline Logan, αποθανάτισε το γαμήλιο πάρτι με τα μικρά κουτάβια, που το καθένα από αυτά ξεχωριστά έχει και τη δική του ιστορία.

puppies2

«Τα σκυλάκια έφεραν μεγάλη χαρά στον Matt και τη Sarah, την ημέρα του γάμου τους», είπε η φωτογράφος στο The Dodo και συνέχισε, « Από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να είναι στο μυστήριο, τα σκυλάκια έγιναν κομμάτι του γαμήλιου πάρτι!».

Η Martha, η Abigail, η Dolley, η Elizabeth και η Louisa είναι μικρά boxer κουτάβια και διασώθηκαν όταν ήταν μόλις μιας εβδομάδας. Τώρα είναι 8 εβδομάδων και απολαμβάνουν την αγάπη και τα χάδια των ανάδοχων οικογενειών τους.

puppies3

Ο Biggie Smalls είναι ένα 9 εβδομάδων ημίαιμο pit bull και βρέθηκε μόνο στους δρόμους του Brooklyn, στη Νέα Υόρκη. Ήταν το τυχερό κουτάβι που διάλεξε η νύφη να κρατά στην αγκαλιά της.

puppies4

Ακόμη και ο γαμπρός με τους φίλους του όμως, διασκέδασαν κρατώντας στην αγκαλιά τους τα κουτάβια.

puppies5
puppies6

Φωτογραφίες: Caroline Logan

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved