Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Επέλεξαν έναν δικό τους μοναδικό τρόπο για να το ανακοινώσουν!

Αυτό το ζευγάρι είναι ένα από τα πολλά που δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει παιδιά.

Μία Μαμά
Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Επέλεξαν έναν δικό τους μοναδικό τρόπο για να το ανακοινώσουν!

Για τη Whitney Blake και τον Spencer, ένα παιδί ήταν όνειρο ζωής και η εγκυμοσύνη είναι κάτι που δεν θα μπορέσει ποτέ να νιώσει η Whitney! Για εκείνους ήταν τρομερά δύσκολο, να βλέπουν στο χρονολόγιο των social media, φωτογραφίες με ανακοινώσεις εγκυμοσύνης καθώς δεν θα μπορούσαν ποτέ να βρεθούν και εκείνοι σε αυτή τη θέση. Από τη μία χαιρόντουσαν που οι φίλοι τους θα γίνουν γονείς και από την άλλη η σκληρή πραγματικότητα τους έκανε να ρωτούν καθημερινά το Θεό «Γιατί;».

whitney blake bump ahead dead end zoom c4198f11 0c95 4fd1 aefb 38b4154601d0

Κάπως έτσι, ήρθε και η ιδέα να δημιουργήσουν εικόνες ανακοίνωσης «Υπογονιμότητας», θέλοντας να βοηθήσουν και άλλα ζευγάρια που βρίσκονται στην ίδια θέση. Με μια δόση αρκετού χιούμορ, μετέτρεψαν τις κλασσικές φωτογραφίες ανακοίνωσης εγκυμοσύνης σε ανακοίνωση υπογονιμότητας!

spencer blake whitney blake pop zoom 15c2b132 8adf 4dd7 b124 d5dc9497a3b0

Οι δυο τους προσπαθούσαν επί τέσσερα χρόνια να αποκτήσουν παιδί χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Οι φίλοι και οι συγγενείς, τους ρωτούσαν συνέχεια πότε θα κάνουν παιδί ή αν ήταν ήδη έγκυος η Whitney, κάνοντάς τους να νιώθουν άσχημα και αμήχανα. Έτσι, σκέφτηκαν να δημοσιεύσουν τις παρακάτω φωτογραφίες στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Facebook ότι δεν μπορούν να κάνουν παιδιά, έτσι ώστε να σταματήσουν οι ενοχλητικές και αμήχανες ερωτήσεις. «Το χιούμορ είναι πάντα το φάρμακο σε όλα τα προβλήματα», είπε ο Spencer στο Us Weekly.

whitney blake spencer blake film zoom f8b3a6e5 59fc 43c8 a21b 890bd053945b

Το ζευγάρι, ηλικίας 30 ετών και οι δύο, είχαν διαγνωστεί με «ανεξήγητη υπογονιμότητα» το 2011, και από τότε υποβάλλονται σε πολυάριθμες δοκιμές και διαδικασίες. «Η θλίψη της υπογονιμότητας ήταν απολύτως σύνθλιψη,» είπε η Whitney, «Κάποτε κατανάλωνε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου... κάθε μέρα επισκεπτόμουν γιατρούς, έδινα αίμα, κατανάλωνα χάπια και έκανα διάφορα τεστ, ενώ οι φίλοι μου, μου ανακοίνωναν μία εγκυμοσύνη ή με καλούσαν σε κάποιο baby shower... Είναι κάπως δύσκολο να το ξεχάσεις, ακόμη και όταν προσπαθείς!».

whitney blake spencer blake prego zoom 937478a4 ec28 4d9b a3e6 2356cdd2fe27

Θέλοντας, η 30χρονη να δείξει πόσο σκληρό, δύσκολο και συναισθηματικά στενάχωρο ήταν να τη ρωτούν πότε θα γίνει μαμά, λέει, «Τα σχόλια τις περισσότερες φορές με πλήγωναν. Κανείς δεν ήξερε τι περνούσα. Κανείς δεν ήξερε ότι υποκρινόμουν ότι όλα θα πάνε καλά. Το χειρότερο από όλα ήταν όταν μου έλεγαν "Τουλάχιστον θα..." ή "Μήπως θα έπρεπε να...", πάντα ευχόμουν να υπάρξει ένας άνθρωπος να μου πει "Νιώθω άσχημα που πρέπει να το περνάς όλο αυτό!"».

whitney blake spencer blake zoom 42704bd9 10ef 41bc 9d91 3f000c32c906

Αλλά ευτυχώς η ιστορία της οικογένειας Blake έχει αίσιο τέλος. Το ζευγάρι υιοθέτησε τον πρώτο του γιο το 2012 και ένα ακόμη αγόρι το 2014. Τα αδέρφια τώρα είναι 4 και 2 ετών αντίστοιχα. «Υπάρχουν στιγμές που κυριολεκτικά θαυμάζω το γεγονός ότι έγινα μαμά τους!», λέει η Whitney και συνεχίζει, «Μερικές φορές, όταν τους διαβάζω παραμύθια και καθόμαστε αγκαλιά στον καναπέ ή όταν φιλώ τα μάγουλά τους και τα σκεπάζω τη νύχτα, σκέφτομαι "Κάποτε έλεγα ότι δεν θα τα ζούσα ποτέ όλα αυτά"!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved