Νεαρή αθλήτρια έχασε το πόδι της αλλά δεν σταμάτησε να αγωνίζεται (βίντεο)

Πόση ψυχική δύναμη και θέληση μπορεί να έχει ένα παιδί όταν πριν καλά καλά κυνηγήσει το όνειρό του, προσγειώνεται απότομα χάνοντας τη γη κάτω από τα πόδια του;

Μία Μαμά
Νεαρή αθλήτρια έχασε το πόδι της αλλά δεν σταμάτησε να αγωνίζεται (βίντεο)

Η ...απάντηση έρχεται από την Κate Foster και δεν είναι μόνο ρεαλιστική αλλά αποτελεί και ένα μήνυμα ζωής για όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ή εμπόδια: « Μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας. Παλέψτε για την πραγματοποίησή τους».

Η Κate Foster από το Illinois άρχισε να ασχολείται με την ενόργανη σε ηλικία 7 ετών. «Της άρεσε από την αρχή. Οι επιπλέον ώρες στο γυμναστήριο και οι προπονήσεις δεν την κούραζαν», είπε η μητέρα της Barb, μιλώντας στο ABC News.

Σε ηλικία όμως 12 ετών, η Kate εμφάνισε συμπτώματα λευχαιμίας και οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι προκειμένου να μην εξαπλωθεί έπρεπε να της ακρωτηριάσουν το πόδι. Το νεαρό κορίτσι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα «θυσιαζόταν» το πόδι της που για εκείνη ήταν το «μέσο» για την εκπλήρωση του ονείρου της.

Η Kate βρέθηκε αντιμέτωπη με μια σκληρή πραγματικότητα καθώς συνειδητοποίησε ότι η καριέρα της είχε τελειώσει. Μέχρι που ο προπονητής της, αποφάσισε να την προπονήσει παρότι, όπως είπε, δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν.

Το κορίτσι ανταποκρίθηκε στην πρόκληση και δεν εγκατέλειψε. Και τώρα στα 16 της χρόνια, με επίπονη και πολύωρη προπόνηση, έχει καταφέρει να ταξιδεύει ανά τον κόσμο και να συμμετέχει σε αγώνες, χωρίς να έχει ειδική μεταχείριση ή επιπλέον χρόνο στη διάθεσή της.

Οι βαθμοί αφαιρούνται κάθε φορά που η Kate σκοντάφτει ή ένας προπονητής φτάνει για να την βοηθήσει, όπως θα ήταν για οποιονδήποτε άλλο αθλητή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved