Αληθινή ιστορία: Πώς ένα ζευγάρι απέκτησε 6 παιδιά σε ένα χρόνο!

Ο Kenley και η Calyn Stringer που ζουν στη Φλόριντα πάντα ήθελαν να υιοθετήσουν ένα παιδί.

Μία Μαμά
Αληθινή ιστορία: Πώς ένα ζευγάρι απέκτησε 6 παιδιά σε ένα χρόνο!

Έτσι, από κοινού, αποφάσισαν να επισκεφτούν την Κένυα προκειμένου να δρομολογήσουν τις διαδικασίες υιοθεσίας. Όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα, καθώς όπως εξήγησε ο Kenley στο δίκτυο KSDK, συνάντησαν πολλά εμπόδια ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δεν υπήρχε η διάθεση συνεργασίας από τους αρμόδιους φορείς.

Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για το ζευγάρι. Η Calyn ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος όταν τους ενημέρωσαν ότι τέσσερα παιδιά από την Κένυα είχαν ανάγκη από μία οικογένεια. Τα παιδιά-Eric 7, ετών, Dale, 5 ετών, Brittan, 3 ετών και Maya, 2 ετών- είχαν την ίδια μητέρα αλλά διαφορετικούς πατεράδες. Υπήρχε όμως και πέμπτο αδελφάκι η Kiki, που ήταν βρέφος και λόγω της ηλικίας του μωρού δεν μπορούσε να προχωρήσει η υιοθεσία.

PICTURE

Το ζευγάρι πήρε τη μεγάλη απόφαση να υιοθετήσει τελικά και τα πέντε (!) παιδιά. Το απίστευτο σε αυτή την φοβερή ιστορία είναι ότι η υιοθεσία έγινε χωρίς να προηγηθεί συνάντηση των παιδιών μαζί με τους νέους τους γονείς.

Τα τέσσερα παιδιά μετακόμισαν στο σπίτι των Stringer, και ένα μήνα μετά τη γέννηση του βιολογικού παιδιού του ζευγαριού, του Benjamin, δόθηκε η έγκριση για την υιοθεσία του πέμπτου παιδιού της οικογένειας, της Kiki. Το κοριτσάκι ήταν το «τελευταίο κομμάτι του παζλ» μίας πραγματικά σπάνιας ιστορίας από ένα σπάνιο ζευγάρι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved