Συγκλονιστικό: Η φωτογραφία του γιου της την «ξύπνησε» από το κώμα!

Υπάρχουν μερικές ιστορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και διαβάζοντάς τις νομίζεις ότι επρόκειτο για σενάριο ταινίας.

Μία Μαμά
Συγκλονιστικό: Η φωτογραφία του γιου της την «ξύπνησε» από το κώμα!

Είναι όμως η πραγματικότητα. Η παρακάτω, με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα από το Τένεσι των ΗΠΑ «ξύπνησε» από κώμα όταν είδε μία φωτογραφία του γιου της!

Όλα ξεκίνησαν όταν η άτυχη γυναίκα στις 6 Δεκεμβρίου είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα για 4 μήνες. Η Σαρίστα Γκάιλς όμως ήταν έγκυος και διένυε τον τέταρτο μήνα. Το μωρό γεννήθηκε πρόωρα και ζύγιζε μόλις 500 γραμμάρια. Τότε οι γιατροί έδωσαν μόλις 10% πιθανότητα να βγει η μητέρα από το κώμα αλλά και να ζήσει το μωρό. Η ζωή όμως τους χαμογέλασε, καθώς οι δυο τους έζησαν. Όσο για το τι έκανε τη Γκάιλς να συνέλθει; Μία φωτογραφία του μωρού της!

«Η Σαρίστα ξύπνησε και επικοινωνεί μαζί μας ανοιγοκλείνοντας τα μάτια της ή σφίγγοντάς μας το χέρι. Δόξα τω Θεώ. Αναγνώρισε τον πατέρα της» ανήρτησε η οικογένειά της στο facebook. Θεία της κοπέλας δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC ότι η οικογένειά της κρατούσε ζωντανές της ελπίδες της, παρά την αποκαρδιωτική διάγνωση των γιατρών. «Αυτοί είχαν χάσει κάθε ελπίδα. Εμείς όχι. Αγωνίστηκε σκληρά» ανέφερε η Μπέβερλι Γκάιλς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved