Αληθινή ιστορία: Έσπασαν τα νερά ενώ οδηγούσε και γέννησε στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου! (εικόνες)

Τις τελευταίες μέρες, η ιστορία αυτής της μαμάς κάνει το γύρο του κόσμου και εντυπωσιάζει τους πάντες με το θάρρος και τη ψυχραιμία της!

Μία Μαμά
Αληθινή ιστορία: Έσπασαν τα νερά ενώ οδηγούσε και γέννησε στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου! (εικόνες)

Για όλες τις μαμάδες η γέννηση του μωρού τους είναι μία αξέχαστη και μοναδική εμπειρία, πόσο μάλλον για τη Μαράια Όστλερ που μόλις πριν από μία εβδομάδα γέννησε στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου! Ευτυχώς αυτή η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος και η Μαράια έγινε για δεύτερη φορά μαμά ενός υγιέστατου αγοριού!

Όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο Σάββατο το απόγευμα όταν η νεαρή μητέρα ήταν καθ' οδόν για το σπίτι της μητέρας της με τον 9χρονο γιο της. Μόλις αντιλήφθηκε ότι την έπιασαν οι πρώτοι πόνοι της γέννας και αφού άφησε το γιο της στη μαμά της, κατευθύνθηκε οδηγώντας η ίδια στο νοσοκομείο.

«Ήλπιζα ότι θα τα κατάφερνα!» δήλωσε αργότερα η 32χρονη, που όπως φάνηκε όμως δεν πρόλαβε να φτάσει εγκαίρως στο νοσοκομείο και τα νερά έσπασαν στο αμάξι!

«Ήμουν στη γρήγορη λωρίδα και προσπαθούσα να μπω στην αργή για να σταματήσω στην άκρη, αλλά τα αυτοκίνητα δε με άφηναν!» είπε στους δημοσιογράφους την επόμενη ημέρα. Ακόμα και εκείνη τη στιγμή όμως, η Μαράια δεν πανικοβλήθηκε, κράτησε την ψυχραιμία της και τηλεφώνησε στην άμεσο δράση! «Γεννάω! Το μωρό έρχεται!» τους είπε και όπως ήταν αναμενόμενο τους ξάφνιασε!

Ο Τζος Καρ και ο Ίαν Λόβλαντ, οι δύο αστυνομικοί που ανέλαβαν το περιστατικό, έσπευσαν αμέσως να βοηθήσουν την ετοιμόγεννη γυναίκα. Μέχρι να φτάσουν τη συμβούλευσαν να κάνει υπομονή και να όσο μπορεί αν περιμένει και να μη γεννήσει! Όταν έφτασαν, ίσα που πρόλαβαν να βάλουν γάντια και αμέσως γεννήθηκε ένα αγοράκι σχεδόν 5 κιλών!

1mama

Μαμά και γιος χαίρουν άκρας υγείας και οι δύο αστυνομικοί μιλώντας την επόμενη μέρα στα μέσα μαζική ενημέρωσης, παραδέχονται ότι μετά τη γέννηση των παιδιών τους, είναι η πιο δυνατή και συγκινητική στιγμή που έχουν ζήσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved