Ας βοηθήσουμε όλοι τον μικρό Ραφαήλ

Ο Ραφαήλ είναι ένα μικρό αγοράκι 6,5 ετών το ποίο για άλλη μια φορά καλείται να δώσει μάχη με τον καρκίνο. Η αρρώστια του έχει επιδεινωθεί και για το λόγο αυτό θα πρέπει να μεταφερθεί στο εξωτερικό.

Ας βοηθήσουμε όλοι τον μικρό Ραφαήλ

Είναι η δεύτερη φορά που το παιδί παλεύει με τον καρκίνο, αφού τη πρώτη φορά, πριν τρια χρόνια ο καρκίνος είχε νικηθεί και πριν δυο χρόνια είχε κάνει μια επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για μεταμόσχευση μυελού.

Όμως υποτροπίασε και πρέπει να μεταφερθεί στο αντικαρκινικό κέντρο MD Anderson στο Χιούστον, στην Αμερική, όπου τα έξοδα είναι πολύ υψηλά και πρέπει να καταβάλουν αρκετά χιλιάδες ευρώ ως προκαταβολή.

Οι γονείς του μικρού Ραφαήλ ελπίζουν και περιμένουν από τον κόσμο να δώσουν έστω και τη παραμικρή βοήθεια που θα είναι πολύ χρήσιμη αν και ήδη ο κόσμος φαίνεται να έχει δώσει μηνύματα ελπίδας στους γονείς με την άμεση ανταπόκριση για βοήθεια. Ο κ. Μπαλούκας, πατέρας του Ραφαήλ, λέει πως και ομογενείς στην Αμερική έχουν προσφερθεί να καλύψουν κάποια πρώτα έξοδα και γίνονται διάφορες ενέργειες για βοήθεια.

Τα απαραίτητα έγγραφα έχουν σταλθεί στην κλινική και περιμένουν απάντηση το επόμενο δεκαήμερο.
Υπάρχουν δυο λογαριασμοί σε τράπεζες, για όσους προσφέρονται να βοηθήσουν και τα τηλέφωνα των γονιών για περαιτέρω πληροφορίες:

ΑΓΡΟΤΙΚΗ –ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 048 01 007 503 19
ALPHA BANK : 816-002101-036858

Τηλ. πατέρα : 6944520183 κ. Γιάννης
Τηλ. μητέρας: 6946559617 κ. Κωνσταντίνα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved