Είμαι έγκυος! Πρέπει απαραίτητα να φοράω ρούχα εγκυμοσύνης;

Ναι, ναι... η κοιλίτσα αρχίζει και μεγαλώνει και το σώμα σας αλλάζει μέρα με την ημέρα. Ε... και; Αυτό δεν είναι το θαύμα της φύσης;

Είμαι έγκυος! Πρέπει απαραίτητα να φοράω ρούχα εγκυμοσύνης;

Δεν χάθηκε και ο κόσμος αν το αγαπημένο σας τζιν, οι ψηλοτάκουνες γόβες σας και το μεσάτο φόρεμα σας μπουν για λίγο στην ντουλάπα!
Λοιπόν κορίτσια, αν δεν το έχετε καταλάβει... όλες οι έγκυες κατά τη διάρκεια της κύησης είναι πιο λαμπερές και πιο όμορφες από ποτέ κι αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός σας παράγει τα πιο πολύτιμα καλλυντικά.


Το ντύσιμο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ένα κομμάτι αρκετά σημαντικό και αυτό γιατί αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να αλλάξετε τα πάντα στη ντουλάπα σας. Από εσώρουχα μέχρι παπούτσια.


Μην ξεχνάτε όμως ότι δεν είναι απαραίτητο να επισκεφτείτε κατάστημα με ρούχα εγκυμοσύνης. Μπορείτε κάλλιστα σε οποιοδήποτε μαγαζί γυναικείας ένδυσης να βρείτε άνετα ρούχα σε όμορφα χρώματα και σούπερ γραμμές, τα όποια αναδεικνύουν την θηλυκότητα σας. Επίσης καλό θα ήταν να μην μπείτε στη διαδικασία να φορέσετε φαρδιά ρούχα αν δεν έχετε «στρογγυλέψει» ακόμη μόνο και μόνο επειδή είστε έγκυος!

Φορέστε απλά ρουχαλάκια τα οποία θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα, όμορφα και σέξι. Α.. και μην ξεχνάτε... Φέτος το καλοκαίρι, φορέστε μπικίνι και νιώστε περήφανες για την κοιλίτσα σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved