Πρωτόγαλα & χυμός από σαμπούκο: Ο φυσικός συνδυασμός για να πεις «αντίο» στη γρίπη & το κρυολόγημα

Με την εποχική γρίπη να βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο διάστημα και το κοινό κρυολόγημα να έχει «ρίξει» τους μισούς συναδέλφους σου στο κρεβάτι, το σίγουρο είναι πως «τρέμεις» τη στιγμή που θα αισθανθείς εκείνο το πρώτο «γρατζούνισμα» στον λαιμό σου!

Πρωτόγαλα & χυμός από σαμπούκο: Ο φυσικός συνδυασμός για να πεις «αντίο» στη γρίπη & το κρυολόγημα

Διότι γνωρίζεις πως δεν υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό από τον βήχα, το συνάχι, τον πονόλαιμο και την καταρροή -όταν, μάλιστα, το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο με υποχρεώσεις!

Δυστυχώς, όσο και αν προσέχεις, δύσκολα μπορείς να κρατήσεις μακριά τον ιό της γρίπης ή το κοινό κρυολόγημα -ειδικότερα αν το ανοσοποιητικό σου είναι εξασθενημένο. Ναι, πλένεις τα χέρια σου καλά, αποφεύγεις τα φιλιά και τις αγκαλιές με φίλους και γνωστούς (εκτός από τον αγαπημένο σου) και όταν μπαίνεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, φοράς τη χειρουργική σου μάσκα -ή τυλίγεσαι με το φουλάρι σου κάθε φορά που ακούς κάποιον δίπλα σου να βήχει ή να φτερνίζεται!

Πρωτόγαλα και σαμπούκο; Yes please!

Πώς μπορείς, λοιπόν, να κρατήσεις φέτος μακριά τη γρίπη και το κρυολόγημα ή να μειώσεις -όσο περισσότερο μπορείς- τα ενοχλητικά και δυσάρεστα συμπτώματά τους; Για να την «παλέψεις» το 2019, εμείς προτείνουμε να μην περιοριστείς στα γιατροσόφια της γιαγιάς, αλλά να συνεχίσεις να επιμένεις… au naturel, επιλέγοντας ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που θα σε βοηθήσει να «φορτσάρεις» αυτή την περίοδο.

Η δική μας αγαπημένη «ανακάλυψη» για φέτος αφορά σε έναν μοναδικό συνδυασμό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού που θα σε βοηθήσει να πεις «αντίο» στον ίο της γρίπης και το κοινό κρυολόγημα. «Ακούει» στο όνομα Terra Forte και περιέχει χυμό από σαμπούκο και πρωτόγαλα! Είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια (ακόμη και για παιδιά ηλικίας από ενός έτους και άνω) και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις καθόλη τη διάρκεια του έτους, αφού συμβάλει τόσο στη μη εκδήλωση ασθενειών που προκαλούνται από ιώσεις, ενώ μειώνει τη διάρκεια και την ένταση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος. Το πώς, θα το μάθεις ρίχνοντας απλώς «μια ματιά» στα συστατικά του.

Το πρωτόγαλα: Μην παραξενεύεσαι με αυτή τη λέξη! Το πρωτόγαλα (γνωστό και ως Colostrum) είναι το γάλα των πρώτων ωρών και ημερών το οποίο τα θηλαστικά παρέχουν στα νεογνά τους. Γιατί πρέπει να σε ενδιαφέρει; Διότι περιέχει ανοσολογικούς και αμυντικούς παράγοντες, οι οποίοι δρουν ενάντια στα βακτήρια και τους ιούς που προκαλούν τη γρίπη και το κρυολόγημα.

Το σαμπούκο -ή αλλιώς, το Elderberry: Και μπορεί να μην το γνώριζες, ωστόσο, πέρα από τη χρήση του στη μαγειρική, το σαμπούκο είναι ένα φυτό με πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον άνθρωπο. Γιατί περιέχει έναν πανίσχυρο συνδυασμό για την άμυνα του οργανισμού χάρη στον οποίο ενισχύει το ανοσοποιητικό σου και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις εύκολα τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος, της γρίπης, του πυρετού και γενικά, των λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού.

terra forte



Μην ψάχνεις άλλο, λοιπόν. Το μυστικό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού είναι εδώ, ονομάζεται Terra Forte, κυκλοφορεί από την Genecom και θα το ανακαλύψεις στα φαρμακεία. Για εμάς ο χυμός από σαμπούκο και πρωτόγαλα είναι φέτος «must». Στην περίπτωση, που ψάχνεις και εσύ τον πιο φυσικό τρόπο να πεις «αντίο» στον ιό της γρίπη και το κοινό κρυολόγημα, σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις αυτόν τον πρωτότυπο αλλά σίγουρα δυνατό συνδυασμό. Να θυμάσαι πως το «κλειδί» για να κρατήσεις μακριά τους ιούς και τα βακτήρια, βρίσκεται σε ένα ισχυρό ανοσοποιητικό!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved