Μαμάδες στην ορθοστασία: Πώς να προλάβετε τα πονεμένα πόδια!

To ευλογημένο «επάγγελμα» της μανούλας απαιτεί πολλές ώρες ορθοστασίας τη μέρα. Όσο πιο μικρούλι είναι το αγγελούδι σου, τόσο πιο πολλές ώρες συνήθως περνάς όρθια.

Μαμάδες στην ορθοστασία: Πώς να προλάβετε τα πονεμένα πόδια!

Προς το τέλος της εγκυμοσύνης, όταν πλέον το βάρος στην κοιλίτσα σου έχει γίνει… ασήκωτο, κάνουν την εμφάνισή τους και οι πρώτοι πόνοι στα πόδια που όσο περνάνε τα χρόνια μαζί με τις «μαμαδίστικες» υποχρεώσεις αυξάνονται και εκείνοι καταλήγοντας να γίνονται αφόρητοι.

Έχεις αναρωτηθεί πώς θα καταφέρεις να απαλλαγείς οριστικά από τους πόνους των ποδιών; Μήπως τα παπούτσια που επιλέγεις να φοράς από συνήθεια, ακόμη και μέσα στο σπίτι, δεν σε εξυπηρετούν καθόλου αλλά αντιθέτως επιδεινώνουν την κατάσταση των ποδιών σου;

SCHOLL 4

Ο σύμμαχός σου στην καθημερινότητα

Μην ξεχνάς πως τα πόδια είναι το μέρος του σώματος το οποίο καταπονείται για χάρη μας, περισσότερο από κάθε άλλο. Τα πόδια μας καθημερινά υπόκεινται σε δυνάμεις που ισούνται με το βάρος ενός φορτηγού φορτωμένου με σκυρόδεμα (εκατοντάδες τόνοι), ενώ κατά προσέγγιση, ένα άτομο σε όλη του τη ζωή θα καλύψει περπατώντας μία απόσταση ίση με την απόσταση πέντε φορές γύρω από τη Γη, δηλαδή πάνω από 150.000 χλμ. Φαντάσου πόσο τα δυσκολεύεις όταν «σκαρφαλώνεις» πάνω στις ψηλές δεκάποντες -και βάλε- γόβες σου.

SCHOLL 3

Από τα ψηλά στα… άνετα

Σύμφωνα με τους ειδικούς, καλό είναι όταν ταλαιπωρήστε από πόνους στα πόδια, να αποφεύγετε τα ψηλά τακούνια αλλά και τα εντελώς ίσια παπούτσια. Τα πολύ ψηλά, δύσκαμπτα και στενά παπούτσια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της υγείας των ποδιών. Ο περίεργος σχεδιασμός, οι έντονες μύτες στο μπροστινό μέρος, η λεπτή σόλα προκαλούν ακόμη πιο έντονη πίεση στα πόδια. Το ιδανικό είναι να επιλέξεις ένα υπόδημα από μαλακό δέρμα, με τακούνι λίγων εκατοστών που θα σου παρέχει την ευκινησία που χρειάζεται να έχει μία «σούπερ» μαμά όπως εσύ, για να τα προλαβαίνει όλα!

Επιπλέον, ένας εύκαμπτος και ελαφρύς πάτος, με την καινοτόμα τεχνολογία Memory Cushion®, από το κατάλληλο αφρώδες υλικό, θα προστατεύει το πέλμα σου από τους κραδασμούς και θα αποσυμπιέσει το πόδι προσαρμόζοντας το υπόδημα στο πέλμα και όχι το αντίστροφο! Μπορεί να πιστεύεις ότι χάνοντας πόντους από τα τακούνια σου, χάνεις και πόντους από τη θηλυκότητα ή το στυλ σου αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η φετινή collection της Scholl, Φθινόπωρο-Χειμώνας, εμπνευσμένη από τις τελευταίες τάσεις της Ευρωπαϊκής μόδας, περιλαμβάνει σχέδια που θα αναδείξουν το στυλ σου χωρίς να κάνουν την παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα ζωής σου!

SCHOLL 2

Μέσα στο σπίτι

Περνάς πολλές ώρες στο σπίτι φροντίζοντας το μωράκι σου. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά αυτό το ασταμάτητο «πηγαινέλα» από την κουζίνα στο υπνοδωμάτιο και πάλι πίσω, ισοδυναμεί με πολλές ώρες ορθοστασίας. Ένα ζευγάρι ανατομικές και μοντέρνες παντόφλες είναι μία επένδυση που την οφείλεις στο εαυτό σας. Το κατάλληλο υπόδημα, μπορεί να ξεκουράσει τα πόδια σου ακόμη και όταν αυτά είναι σε εγρήγορση. Μπορείς να βασίσεις την υγεία των ποδιών σου στην τεχνολογία BioPrint® που διαθέτει εσωτερικό πάτο από φυσικό φελλό και καουτσούκ, δημιουργώντας την ιδανική βάση για το πόδι σου και κάνοντας το ατελείωτο περπάτημα ακόμη πιο εύκολο και ξεκούραστο. Συγχρόνως, ο ανατομικός σχεδιασμός κρατάει το πέλμα σου στη φυσική του στάση παρέχοντας στην καμάρα την απαραίτητη υποστήριξη και στην πτέρνα σου την απόλυτη σταθερότητα.

SCHOLL 1

Μην χάνεις άλλο χρόνο άσκοπα! Μια επίσκεψη σε ένα από τα επιλεγμένα φαρμακεία, θα σε πείσει από τα πρώτα κιόλας βήματα, ότι πρέπει να αποκτήσεις ένα από τα νέα ζευγάρια της φετινής collection της Scholl. Είναι η ιδανική λύση για τις πιο ακούραστες και στυλάτες μαμάδες, όπως είσαι και εσύ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved