
10 τροφές που μειώνουν τον κίνδυνο του Καρκίνου του μαστού: (εικόνες)
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, περισσότερες από 1.600.000 γυναίκες το χρόνο διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού.

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο σε γυναίκες. Η πρόληψη είναι σημαντική για τη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου του μαστού.
Κι ενώ καμία τροφή δεν μπορεί να εμποδίσει ή να θεραπεύσει την ασθένεια, η προσθήκη των παρακάτω τροφών στην καθημερινότητά σας μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.