Νέα χρονιά, νέοι στόχοι-Οι προκλήσεις είναι μέσα στη ζωή

Ήρθε το 2017. Καλή χρονιά να έχουμε! Το γεγονός ότι ο χρόνος είναι ενιαίος και δεν σπάει σε χρονιές ισχύει, αλλά δεν έχει νόημα να το αναφέρουμε μιας και δεν βοηθάει σε κάτι.

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι-Οι προκλήσεις είναι μέσα στη ζωή

Γράφει η Έλια Κωνσταντινίδη

Ίσα ίσα η αλλαγή αυτή είναι κάτι που ο άνθρωπος το έχει ανάγκη. Έχουμε ανάγκη την επανέναρξη. Τη νέα αρχή. Αυτή την αρχή που θέτεις νέους στόχους. Ή έστω επαναπροσδιορίζεις τους παλιούς, που δεν κατόρθωσες να πετύχεις τον προηγούμενο χρόνο.

Εύχομαι λοιπόν μια ευτυχισμένη χρονιά, με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Με περισσότερα χαμόγελα και θετική ενέργεια. Όταν έχεις θετική στάση απέναντι στα πράγματα και στη ζωή γενικότερα, προσελκύεις και πιο ευνοϊκές συνθήκες στο να πετύχεις κάτι. Η γκρίνια και η κατήφεια δεν βοηθάνε σε τίποτα. Κάνουν τα πράγματα χειρότερα και χάνεται κάθε διάθεση για προσπάθεια.

Με υγεία. Μέσα στην όλη τρέλα της καθημερινότητας ξεχνάμε ότι η υγεία είναι το πιο σημαντικό. Το γεγονός ότι πατάμε στα πόδια μας και μπορούμε να κάνουμε όσα κάνουμε είναι ευλογία. Δεν εκτιμάμε αυτό που σε άλλους λείπει. Να σηκωνόμαστε κάθε μέρα με όρεξη για ό,τι θα ακολουθήσει και να νιώθουμε ευγνωμοσύνη.

Με περισσότερη δύναμη. Να βρούμε τη δύναμη που έχουμε μέσα μας και να συνειδητοποιήσουμε ότι τα πάντα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Τα δύσκολα μας κάνουν πιο δυνατούς. Οι προκλήσεις είναι μέσα στη ζωή και όταν καταλάβουμε ότι όλοι είμαστε το ίδιο ανθεκτικοί, τότε οι φόβοι διαλύονται και απολαμβάνουμε κάθε μέρα μας στο μάξιμουμ.

Να κρατήσουμε δίπλα μας τους θετικούς ανθρώπους. Ανθρώπους που μας νοιάζονται και χαίρονται με τη χαρά μας. Είναι βασικό να εισπράττουμε και να δίνουμε θετική ενέργεια. Είναι ωραίο να ξεκαθαρίζουμε με ποιον θα συναναστρεφόμαστε. Δεν χρειάζεται να αναλωνόμαστε σε περιττές σχέσεις. Το λίγοι και καλοί δεν πέφτει ποτέ έξω.

Να έχουμε τύχη. Η τύχη είναι βασικός παράγοντας στο να βαίνουν όλα καλά. Η προσπάθεια είναι το 50% και η τύχη το άλλο 50 στο να μας πάνε όλα όπως τα θέλουμε. Όσο νιώθουμε λοιπόν τυχεροί, γινόμαστε και περισσότερο τυχεροί.

Να μην το βάζουμε κάτω. Να μην επαναπαυόμαστε ποτέ. Να κυνηγάμε αυτά που αγαπάμε. Να ζούμε την κάθε μας στιγμή δίνοντας όλο μας το είναι και να γελάμε. Εύχομαι λοιπόν σε όλους έναν ευτυχισμένο χρόνο γεμάτο αγάπη, υγεία και επιτυχίες!

Θα με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον egwthasoutapw

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved