«Με κοιτάς, σε κοιτώ...»: Θηλασμός... Μία σχέση ζωής ξεκινά

Η φύση μιλά. Φωνάζει. Επιτάσσει.Η φύση ξέρει και φροντίζει να μας διδάξει.

«Με κοιτάς, σε κοιτώ...»: Θηλασμός... Μία σχέση ζωής ξεκινά

Η γέννηση ενός μωρού σηματοδοτεί και το ξεκίνημα μίας σχέσης που δεν σε προετοιμάζει κανείς. Δεν μπορεί να σε διδάξει και δεν υπάρχουν λόγια να σου την περιγράψει.

Οι πρώτες ημέρες είναι αναγνωριστικές και για τους δυο σας. Όμως εσύ, έχεις το ρόλο της προστασίας και της φροντίδας. Εσύ θα φέρεις τη σχέση αυτή κοντά και θα την κάνεις αναντικατάστατη.

Ο θηλασμός είναι το πρώτο σας «τεστ» και έρχεται αμέσως μετά την γέννα. Ναι, είναι δύσκολη υπόθεση και απαιτεί υπομονή και θέληση. Είναι όμως ταυτόχρονα τόσο σημαντικός ο ρόλος του, που ξεπερνά τις όποιες δυσκολίες.

456456456456

Δώστε χρόνο στο μωράκι σας να βρει τον τρόπο να θηλάσει. Δώστε χρόνο και στους δυο σας να βρείτε τον τρόπο να επικοινωνήσετε χωρίς λόγια. Μόνο με βλέμματα και μυρωδιές.

Η FREZYDERM είναι κοντά σας με προϊόντα που βοηθούν κάθε βήμα της εγκυμοσύνης αλλά και του θηλασμού.

Η Nipple Care Emollient Cream-Gel είναι μία μαλακτική κρέμα για θηλές για την περιποίηση και την προστασία τους. Προετοιμάζει τις θηλές και τις διατηρεί μαλακές, ώστε να ακολουθήσει πιο εύκολος και ανώδυνος θηλασμός. Έχει αντιερεθιστική και καταπραϋντική δράση, ενυδατώνει και ενισχύει την μικροκυκλοφορία της περιοχής καθώς και διατηρεί το δέρμα της θηλής ελαστικό και ανθεκτικό.
Είναι απόλυτα ασφαλές προϊόν, δεν προκαλεί αλλεργίες και δεν αλλοιώνει στο βρέφος τη φυσική αίσθηση της θηλής.

5464564564

Η FREZYDERM διαθέτει ακόμα και την Nipple Care Emollient Cream-Gel την κρέμα ανάπλασης που αποκαθιστά της θηλές από τις επιπτώσεις του θηλασμού, μειώνει τους ερεθισμούς και επιταχύνει την επούλωση των μικροτραυμάτων που προκαλούνται κατά τον θηλασμό.

Η εξειδικευμένη σύνθεσή της προσροφά την τοπική υγρασία (υπολείμματα γάλακτος και βρεφικής σιέλου) και προστατεύει από τις επιμολύνσεις που προκαλούν φλεγμονές και μαστίτιδες.

Έχει χαμηλή περιεκτικότητα λανολίνης για μέγιστη τοξικολογική ασφάλεια. Είναι ένα απόλυτα ασφαλές προϊόν, που δεν προκαλεί αλλεργίες και δεν αλλοιώνει στο βρέφος την φυσική αίσθηση της θηλής

6456456456456

Αφήστε το μωρό να σας δείξει τον τρόπο. Πολλές φορές το δικό του ένστικτο είναι πιο δυνατό. Μην ακούτε ιστορίες φιλενάδων σας, η κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά και δεν υπάρχουν συνταγές και σενάρια επιτυχίας.

Χαλαρώστε και χωρίς άγχος απολαύστε τους πρώτους μήνες με το μωράκι σας. Σύντομα θα μεγαλώσει και θα αναπολείτε τα βλέμματα αυτά την ώρα του θηλασμού...

Με κοιτάς, σε κοιτώ και μετά το τέρμα...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved