Στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της ποζάρει με μπικίνι και δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα

«Οικογένεια :) Υπέροχη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου», σχολίασε η γνωστή ηθοποιός, κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε αργά το βράδυ της Δευτέρας (4/7) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της ποζάρει με μπικίνι και δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα
tyrtyrtyr

Ήθελε πολύ να μεγαλώσει την οικογένειά της και τελικά με τον διάσημο τραγουδιστή σύζυγό της, θα αποκτήσουν το νέο μέλος της οικογένειά τους σε περίπου 4 μήνες.

Τα νέα της εγκυμοσύνης, τα ανακοίνωσαν οι ίδιοι μέσα από τα social media πριν από περίπου ένα μήνα, όπως σας είχαμε αποκαλύψει στο Mothersblog.gr.

Ο Carlos PenaVega, που έγινε γνωστός μέσα από το νεανικό συγκρότημα Big Time Rush, και αγαπήθηκε πολύ από το νεαρό κοινό, παντρεύτηκε με την ηθοποιό και πρωταγωνίστρια, Alexa, της ταινίας Spy Kids, με τον Antonio Banderas, τον Ιανουάριο του 2014, σε μια μεγάλη τελετή στη Riviera Nayarit, στο Μεξικό, στο Grand Velas resort.

Η Alexa, νιώθει τυχερή και ευλογημένη που θα γίνει μαμά και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το αγγελούδι της, ενώ ο Carlos δεν σταματά να τραγουδά στην γυναίκα του και να τις κάνει πλάκες από τη μέρα που έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved