Άνοιξαν καφετέρια για θηλάζουσες μαμάδες!

Το να είσαι μαμά έχει τις δυσκολίες του. Το να είσαι νέα μαμά, έχει ακόμη περισσότερες. Αυτό απασχόλήσε όπως φαίνεται, τους ιδιοκτήτες ενός καφέ στο Σϊδνεί της Αυστραλίας, οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στις μαμάδες που θηλάζουν, για να μπορέσουν να χαλαρώσουν και να καθίσουν με τα μωρά τους χωρίς άγχος.

Στη βιτρίνα του καφέ λοιπόν, έβαλαν μία πινακίδα με την οποία τις προσκαλούν για ένα δωρεάν αφέψημα! "Θηλάζουσες μαμάδες" γράφει με κεφαλαία γράμματα ο πίνακας έξω από το The Willows Cafe στο χωριό Willoughby, "μπείτε μέσα, πιείτε μια κούπα τσάι δωρεάν. Δε χρειάζεται να φάτε κάτι, δε χρειάζεται να ρωτήσετε. Παρακαλούμε απλώς ξεκουραστείτε :-) Willows".

Οι περισσότερες το αγάπησαν αμέσως και το προτιμούν για μία γρήγορη στάση με τα μωρά τους. Οι κάτοικοι δηλώνουν χαρούμενες που μπορούν να σταματήσουν κάπου και να θηλάσουν τα μικρά τους χωρίς να πρέπει να καλύπτουν το στήθος τους με άγχος μήπως κάποιος τις στραβοκοιτάξει, ενώ ο χώρος τις κάνει να ηρεμούν και να τον επισκέπτονται ξανά και ξανά.

Καθόλου άσχημη ιδέα... Άραγε θα μπορούσαν να την υιοθετήσουν και στην Ελλάδα κάποιοι;

Άνοιξαν καφετέρια για θηλάζουσες μαμάδες!
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved