Kate Moss και Naomi Campbell ποζάρουν ξανά για τον καρκίνο του μαστού

Ήταν το 1996 όταν τα πολύ γνωστά μοντέλα Kate Moss και Naomi Campbell πόζαραν  για την πρώτη εκστρατεία ενημέρωσης  που αφορούσε στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Kate Moss και Naomi Campbell ποζάρουν ξανά για τον καρκίνο του μαστού

Είκοσι χρόνια μετά, και με τον καρκίνο του μαστού να πλήττει εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο, τα δύο μοντέλα, φορώντας άσπρο μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι, φωτογραφήθηκαν από τον κορυφαίο φωτογράφο Mario Testino.

Kate and Naomi MAIN

Πρόκειται για μία επετειακή φωτογράφηση για τα 20 χρόνια της καμπάνιας «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» (Fashion Targets Breast Cancer). Το βασικό μήνυμα της καμπάνιας όλα αυτά τα χρόνια είναι: Η πρόληψη σώζει ζωές.

Fashion Targets Breast Cancer handout photo of Kate Moss photographed by Mario Testino

Από την έναρξη της καμπάνιας έως σήμερα έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ τα οποία διατέθηκαν για έρευνες που αφορούν στην καταπολέμηση της ασθένειας. Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλαν και άλλα μοντέλα και τραγουδίστριες όπως οι Elle Macpherson, Kylie Minogue και Claudia Schiffer.

Fashion Targets Breast Cancer handout photo of Naomi Campbell photographed by Mario Testino

Η νέα καμπάνια καλεί τους Βρετανούς καταναλωτές να αγοράσουν αντικείμενα από την τελευταία συλλογή για να ενισχυθεί η προσπάθεια που γίνεται.

Ralph Lauren

Σε μήνυμά του ο γνωστός σχεδιαστής Ralph Lauren είπε: «Ο αριθμός των γυναικών με καρκίνο συνεχώς αυξάνεται. Στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνο φέτος, εκτιμάται ότι θα χάσουν τη ζωή τους 12.000 γυναίκες, όλες με καρκίνο του μαστού. Είναι ξεκάθαρο ότι η μάχη δεν έχει τελειώσει».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved