Τι απαντά η Adele στα σχόλια του γνωστού σεφ Jamie Oliver για το θηλασμό (βίντεο)

Ο γνωστός σεφ Jamie Oliver ξέρει πώς να κάνει έξαλλη τη γνωστή τραγουδίστρια Adele.

Τι απαντά η Adele στα σχόλια του γνωστού σεφ Jamie Oliver για το θηλασμό (βίντεο)

Οι δηλώσεις του περί θηλασμού και συγκριμένα ότι είναι εύκολη υπόθεση καθώς και ότι οι νέες μητέρες στη Βρετανία πρέπει να θηλάζουν περισσότερο, προκάλεσε την αντίδραση της διάσημης τραγουδίστριας που είναι μητέρα ενός 3χρονου αγοριού.

Η 27χρονη ερμηνεύτρια από τη σκηνή του O2 Arena του Λονδίνου βρήκε αφορμή να απαντήσει όταν ένας θαυμαστής από το κοινό της ζήτησε να τοποθετηθεί επί του ζητήματος.

«Ξέρετε κάτι; Είναι γελοία όλη αυτή η πίεση που δέχονται οι γυναίκες για το θηλασμό. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μας πιέζουν μπορούν απλά να πάνε να γ*****», είπε η τραγουδίστρια για να αναφερθεί και στην δική της περίπτωση.

«Επειδή είναι δύσκολο. Μερικές από εμάς δεν μπορούν να το κάνουν ( να θηλάσουν). Το έκανα για περίπου 9 εβδομάδες», πρόσθεσε η Adele και ενθάρρυνε τις νέες μητέρες να θρέφουν τα παιδιά τους με όποιον τρόπο μπορούν και να μην αισθάνονται ενοχές αν δεν τα καταφέρνουν με το θηλασμό." Αν μπορείτε να θηλάσετε, να το κάνετε. Αλλά αν πάλι δεν γίνεται, δεν πειράζει", πρόσθεσε.

Ο 40χρονος βρετανός σεφ, ο οποίος θα γίνει πατέρας για πέμπτη φορά, είπε ότι οι γυναίκες που ενδιαφέρονται για την υγεία των παιδιών τους πρέπει να θηλάζουν, διότι αυτό είναι ευεργετικό για την υγεία τους και πως η χώρα του έχει σπουδαίο πρόβλημα με τα χαμηλά ποσοστά θηλασμού. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις ενώ δεν έλλειψαν και τα επικριτικά σχόλια σε βάρος του.

Photo:Gareth Cattermole/Getty Images; Richard Bord/Getty Images

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved