Θηλασμός Διδύμων: Τα 4 tips που θα σας λύσουν τα χέρια

Ο θηλασμός, ιδιαίτερα στις νέες μανούλες, φαντάζει περίπλοκος. Στη πραγματικότητα όμως είναι μία τόσο φυσική διαδικασία που προκύπτει σχεδόν αυθόρμητα, από τις πρώτες κιόλας στιγμές που θα κρατήσετε στην αγκαλιά σας το μωρό σας. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που τα μωρά δεν είναι ένα αλλά δύο;

Θηλασμός Διδύμων: Τα 4 tips που θα σας λύσουν τα χέρια

Η διαδικασία του θηλασμού, κατά κύριο λόγο, είναι η ίδια, όπως και οι γενικοί κανόνες και φυσικά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σκεφτείτε ότι επειδή είναι δύο τα μωρά, δε θα θηλάσετε. Όσο περισσότερο θηλάζετε, τόσο περισσότερο γάλα θα έχετε. Τι μπορείτε όμως να κάνετε από εκεί και πέρα για να έχετε το θέμα του θηλασμού υπό έλεγχο;

1. Βρείτε τη σωστή θέση
Δοκιμάσετε όλες τις πιθανές στάσεις θηλασμού και επέλεξε την πιο βολική για εσάς αλλά και για το κάθε ένα από τα μωρά σας.

2. Ταΐστε τα ταυτόχρονα
Στην αρχή μπορεί να δυσκολευτείτε αλλά είναι η μόνη λύση! Αν καταφέρετε να τα βολέψετε και τα δύο στην αγκαλιά σας, θα γλιτώσετε πολύ χρόνο και θα τρώνε την ίδια στιγμή.

3. Ζητήστε βοήθεια
Ο ερχομός ενός μωρού φέρνει τα πάνω κάτω στην ζωή ενός γονιού, πόσο μάλλον δύο μωρά! Τις ώρες που θηλάζετε δεν είναι κακό να ζητήσετε βοήθεια είτε από το σύντροφό σας, είτε από τα συγγενικά σας πρόσωπα για να τα βγάλετε εις πέρας.

4. Επενδύστε σε ένα καλό θήλαστρο
Σε αυτήν τη φάση είναι πολύ σημαντικό να έχετε σωστό προγραμματισμό. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πολλά θήλαστρα, ακόμα και ηλεκτρικά με διπλή αντλία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved