Δασκάλα θήλασε το παιδί της μέσα στην τάξη!

Μια Αμερικανίδα δασκάλα διάλεξε σαν σημείο θηλασμού την τάξη διδασκαλίας της και δίχασε την γνώμη τόσο των δασκάλων όσο και των γονιών.

Δασκάλα θήλασε το παιδί της μέσα στην τάξη!

Η συγκεκριμένη δασκάλα που βλέπετε στην εικόνα -που το όνομά της δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα- πήρε μαζί το μωρό της στο σχολείο, αφού τελείωσε η άδεια μητρότητας που είχε λάβει. Η τακτική του σχολείου που εργαζόταν ωστόσο, επέτρεπε οι δάσκαλοι γονείς, να φέρνουν τα παιδιά τους στον χώρο εργασίας και έτσι έκανε και εκείνη.

4354

Μια μαθήτριά της όμως, η Σάλι, είχε αντίθετη άποψη. Φωτογράφησε τη δασκάλα της την ώρα που θήλαζε το μωρό και αφού έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία, δήλωσε ότι το έκανε επειδή το μωρό αποσπούσε την προσοχή όλων των μαθητών. Συγκεκριμένα είπε, «Το να κλαίει το μωρό ήταν αρκετά κακό αλλά να βλέπω και τη δασκάλα να το θηλάζει μπροστά στα μάτια μας, αυτό ήταν αποκρουστικό!» και συνέχισε, «Φανταστείτε την αντίδραση των αγοριών μέσα στην τάξη!».

34645υ66

Οι άλλοι μαθητές όμως είχαν αντίθετη γνώμη από τη συμμαθήτριά τους. Είπαν ότι το μωρό δεν ενοχλούσε κανέναν, καθόταν σε μια άκρη και έπαιζε με τα παιχνίδια του. Μπορεί να έκλαιγε που και που, αλλά όταν η δασκάλα το φρόντιζε, όλα γινόντουσαν όπως πριν.

Οι γονείς ωστόσο ζήτησαν από τον διευθυντή να αλλάξει την τακτική που ίσχυε, δηλαδή να απαγορευθεί στους δασκάλους να φέρνουν τα παιδιά τους στο σχολείο ώστε να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved