Το Onmed.gr γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας του!

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2013, ξεκίνησε η λειτουργία του ONMED.GR, του ιατρικού site της DPG DIGITAL MEDIA. Σήμερα, με περισσότερα από 20 εκατ. pageviews, το ONMED κλείνει ένα χρόνο και σας ευχαριστεί που το επιλέγετε καθημερινά για την ενημέρωσή σας σε θέματα υγείας και περίθαλψης.

Το Onmed.gr γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας του!

Μέσα σε μόλις έξι μήνες, το ONMED πέρασε μπροστά, και μάλιστα με διαφορά, στην κατάταξη των ελληνικών site που ασχολούνται με την υγεία, ενώ στο τρίτο τρίμηνο λειτουργίας του παρουσίαζε άνοδο 220% σε direct επισκέψεις και 345% μέσω της μηχανής αναζήτησης της Google, όπως προκύπτει από τα Google Analytics.

Η συντακτική ομάδα του ONMED φροντίζει καθημερινά για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο χώρο της πολιτικής υγείας, της περίθαλψης, του φαρμάκου και του επιχειρείν υγείας, δίνοντας παράλληλα ειδικό βάρος στις παγκόσμιες επιστημονικές εξελίξεις, όπως αυτές καταγράφονται και δημοσιεύονται στις μεγαλύτερες επιθεωρήσεις και περιοδικά.
Το ONMED ευελπιστεί να συνεχίσει να είναι ο καθημερινός και απαραίτητος σύμβουλός σας, με σοβαρότητα και αξιοπιστία, ο πιο κοντινός σας σύμμαχος για να διατηρήσετε την υγεία και την ευζωία σας.

Σας ευχαριστούμε!!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved