Αγώνας δρόμου κατά του καρκίνου του μαστού από το Άλμα Ζωής

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής" με την έγκριση της οργάνωσης Susan G. Komen® διοργανώνει τον Αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, Greece Race for the Cure®!

Αγώνας δρόμου κατά του καρκίνου του μαστού από το Άλμα Ζωής

Ο Αγώνας αποτελείται από έναν Αγώνα Δρόμου 5χλμ και έναν Περίπατο 2χλμ και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014, στις 10:30π.μ. στο Ζάππειο!

Κάθε χρόνο, άντρες, γυναίκες και παιδιά συγκεντρώνονται σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης για να τρέξουν ή να περπατήσουν για να τιμήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, να συμβάλλουν στην παγκόσμια μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού και να στείλουν το δικό τους μήνυμα!

15.000 άτομα έτρεξαν και περπάτησαν στον περσινό Αγώνα Greece Race for the Cure®!

Τρέχουμε ... πιο γρήγορα από τη σκιά του!

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον καρκίνο του μαστού, η ενημέρωση για την ασθένεια και τις μεθόδους πρόληψης-έγκαιρης διάγνωσής της, καθώς και η συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την υλοποίηση προγραμμάτων ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Έναρξη Διοργάνωσης: 10:30π.μ.

Εκκίνηση Αγώνα: 11:30π.μ.

O Αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας.

Κόστος Εγγραφής στον Αγώνα:

Περίπατος 2χλμ & Αγώνας 5χλμ: 5€ / άτομο Αγώνας 5χλμ με chip χρονομέτρησης: 7€ / άτομο Η συμμετοχή στον Αγώνα μπορεί να γίνει ατομικά ή ομαδικά.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Αγώνα: www.greecerace.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τον Αγώνα: www.greecerace.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved