Οταν δέχθηκε επίθεση μέσα σε καφέ επειδή θήλαζε τίποτα δεν προμήνυε το ευτυχισμένο τέλος

Κανείς δεν θα περίμενε ένας έφηβος να υπερασπιστεί μια θηλάζουσα μαμά. Και όμως έτσι έγινε. Η Τζούλια ήταν για βόλτα με τον 5 μηνών γιο της όταν της ήρθε η επιθυμία για έναν καφέ στα Starbucks. Περιμένοντας για τον καφέ της , ο μικρός άρχισε να κλαίει ανυπόφορα και έτσι έκανε ότι θα έκανε οποιαδήποτε γυναίκα - μαμά στην θέση της. Κάθισε να τον θηλάσει.

Οταν δέχθηκε επίθεση μέσα σε καφέ επειδή θήλαζε τίποτα δεν προμήνυε το ευτυχισμένο τέλος

Αυτό που επακολούθησε ήταν αστείο, καθώς μια άλλη γυναίκα πελάτης, πήγε στο ταμείο και παραπονέθηκε για τον δημόσιο θηλασμό. Λέγοντας συγκεκριμένα, « Μπορείτε να σταματήσετε αυτή τη γυναίκα. Αυτό που κάνει δημοσίως είναι τελείως αηδιαστικό» .
Ο νεαρός καθησύχασε την γυναίκα ότι θα το τακτοποιούσε. Και πάνω που η θηλάζουσα μαμά πίστευε πως θα την έδιωχναν, αυτό που επακολούθησε δεν το περίμενε κανείς.
Ο νεαρός πρόσφερε νέο καφέ στην Τζούλια, της έδωσε ένα κουπόνι για δωρεάν καφέ την επόμενη φορά που θα ξανά πήγαινε και απολογήθηκε που μερικοί από τους πελάτες τους γίνονται αγενείς.

Να σημειώσουμε τέλος πως στην πόλη Οτάβα του Καναδά όπου εκτυλίχτηκε το γεγονός ο δημόσιος θηλασμός έχει ψηφιστεί να είναι νόμιμος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved